Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe-Jojoba Conditioner

En god balsam kan gøre hele forskellen, når det drejer sig om at få mest muligt ud af din hårplejerutine. Den blødgør, glatter og gør håret mere håndterbart. Forever's Aloe-Jojoba Conditioner gør alt dette, mens den nærer i dybden og fremmer hår- og hovedbundshydrering - uden tilsatte sulfater. 

Som forhandler hos Forever Living er jeg meget stolt af dette produkt.

Aloe-Jojoba Conditioner virker nærmest som en kraftfuld fugtighedscreme for hovedbund og hår. Den gør samtidig dit hår blødere, mere skinnende og fyldigere uden at tynge det ned. ⁠

Aloe-Jojoba Conditioner indeholder en række meget effektive ingredienser, der arbejder sammen for at styrke dit hår og nære din hovedbund. 

Aloe-Jojoba Conditioner: Moderne pH-balanceret Aloe vera baseret conditioning rinse – af mange kaldet hårbalsam - der indeholder mange gode sager til dit hår. Det er en let formel, som gør håret glansfuldt, blødt og let at sætte, uden at tynge håret ned og med en dejlig frisk duft. Conditioner er ydermere fri for silikoner, hvilket er til gavn for både dig og miljøet.

Blandt ingredienserne finder vi foruden den fineste Aloe vera fx provitamin B5 (pantenol), samt solsikkefrøolie og macadamianødolie - til god gavn for både hår og hovedbund. De fire olier (jojoba, solsikke, macadamia og lavendel) er tilsat i Conditioner for at genfugte og give glans.

Resultatet bliver en hårbalsam, som er kraftfuld nok til at gøre dit hår blødere, mere glansfuldt og nemmere at håndtere, men som takket være sin formel ikke tynger.

Aloe-Jojoba Conditioner har fået bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Vejledning i brug af Aloe-Jojoba Conditioner:

  • Efter at have vasket håret to gange med Aloe-Jojoba Shampoo, massér lidt Aloe-Jojoba Conditioner ind i håret og lad det virke i 2-3 minutter. 
  • Skyl derefter grundigt, tør håret og sæt det, som du ønsker.

Aloe-Jojoba Conditioner har tilmed en forfriskende duft af en tropisk frugtmedley med antydninger af stjernefrugt og melon. Uden sulfater og så mild, at hele familien kan bruge den hver dag om ønsket.

Resultatet? Blødt, stærkt, skinnende hår.

Det perfekte makkerpar til håret

Giv dit hår det bedste med Forever's Aloe-Jojoba Shampoo og Aloe-Jojoba Conditioner. Dette perfekte par er ideelt til brug hver dag, eller hvor ofte du måtte ønske at vaske dit hår, så du altid kan nyde blødt, håndterbart hår med en vidunderlig duft og glans! ⁠

En god tandpasta!

SUNDERE
MUNDHYGIEJNE





FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage