Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Bright™ Toothgel

En vaskeægte grøn tandpasta med mild smag

Forever Bright Sparkling Toothgel med Aloe vera og propolis rengør effektivt og polerer skånsomt dine tænder, samt modvirker plak og dårlig ånde. Særdeles god for tandkød og slimhinder. Tandpastaen udmærker sig ydermere ved at være uden flour.

Forevers Aloe vera tandpasta er udviklet i samarbejde med førende eksperter inden for tandpleje og mundens sundhed, hvilket har resulteret i et sundere alternativ til de gængse flour-holdige tandpastaer. 

Forever Bright Toothgel er en virkelig GRØN og børnevenlig aloevera tandpasta. Den grønne farve til glæde for børn og barnlige sjæle, og til gavn for dig, der går op i din egen og din families helse. Den har en forfriskende, mild smag af mint, som de fleste kan lide, og tænderne føles glatte og rene i lang tid. 


Skånsom pleje af tænder, tandkød og slimhinder

Forever Bright Toothgel tandcremen er specielt god ved følsomt tandkød og kan med fordel anvendes ved blæner i munden. Ved blæner kan den påføres direkte, hvis det gør for ondt at børste.

For bedst mulig mundhygiejne anbefales, at du børster tænder med Forever Bright Aloe vera tandpasta så vidt muligt efter hvert måltid, eller som minimum morgen og aften, bruger tandtråd, undgår at spise søde sager mellem måltiderne samt regelmæssigt går til tandlæge.

Økonomisk tandpasta i brug

Der skal kun anvendes meget lidt tandpasta - svarende til en ært eller din lillefingernegl på din tandbørste. Anvender du en elektrisk tandbørste er det fint afmålt med en lille smule på børstehovedet. Anvender du en traditionel tandbørste, skal du påføre tandpasta på den brede led, og ikke på langs.

Bemærk! Når du bestiller Forever Bright Toothgel her i shoppen, medfølger automatisk et ark med anvendelsesmuligheder. 

Din mund ville vælge Forever Bright Toothgel!

Med Forever Bright tandpastaen har du en mild og skånsom tandpasta, der er meget plejende for dit tandkød og dine slimhinder. Tandpastaen er uden flour, men selvfølgelig med Aloe vera og propolis, som på naturlig måde giver dig en sundere mundhygiejne og dejligt rene og glatte, hvide tænder. Og ikke at forglemme frisk ånde, som varer længe!

Bedste vintercreme

TIL RU HÆNDER

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage