Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe-Jojoba Shampoo

Sig farvel til dårlige hårdage! 

Her er et super hårplejeprodukt klar til at redde dagen! Sig goddag til den nye Aloe-Jojoba Shampoo fra Forever Living!

Her har du Forevers velkendte Aloe-Jojoba Shampoo, men med ny, endnu bedre formel OG ny, lækker silkeglat emballage.

Aloe-Jojoba Shampoo indeholder en række meget effektive ingredienser, der arbejder sammen for at styrke dit hår og pleje din hovedbund. Med en forfriskende duft af et tropisk frugtmiks med antydninger af stjernefrugt og melon. Uden sulfater og så mild, at hele familien kan bruge den hver dag. 

Resultatet? Blødt, stærkt og skinnende hår. ⁠

Formlen i Aloe-Jojoba Shampoo er sammensat, så den passer til alle hårtyper. Den dufter frisk og eksotisk af stjernefrugt, og den passer til både kvinder og mænd.

Hårshampooen styrker dit hår, bevarer fugtighedsbalancen og giver samtidig volumen og beroliger håret. Rent og velduftende bliver det naturligvis også. Og også din hovedbund bliver plejet med de udsøgte, naturlige ingredienser, så gener fra en for tør og irriteret hovedbund så som skæl og kløe mindskes.

Vejledning i brug af Aloe-Jojoba Shampoo

  • En lille mængde svarende til en to-krone tilsættes i vådt hår og masseres godt ind for at stimulere hårbunden og for at arbejde en reel mængde skum frem. 
  • Vask to gange for at opnå bedst resultat. Første gange vaskes snavs og fedt ud af håret. Anden gang plejes og opfriskes håret.
  • Skyl grundigt - og afslut med Aloe-Jojoba Conditioner for at opnå det bedste resultat. Især hvis du har langt hår er det godt for håret.

Check også Aloe-Jojoba Conditioner ud, som nu er et must for alle, uanset om man har kort eller langt hår. Den gør ganske enkelt lige det ekstra til, at dit hår vil se lækkert ud og føles helt vidunderligt!

Tilsammen giver ingredienserne i disse to hårprodukter dit hår og hovedbund en lang række potente næringsstoffer, umættede fedtsyrer og antioxidanter for at understøtte sundt hår og holde det fugtigt og blødt.

Du vil glæde dig til hver eneste gang, du skal vaske hår!

Med elastin og collagen!

DEJLIG, LET
FUGTIGHEDS-
CREME

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage