Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

8 milliarder gode bakterier

Hvad kan 8 milliarder gode bakterier gøre for din sundhed?

Og hvor kommer Aloe Vera ind i billedet?

De spørgsmål forsøger jeg at svare på i dette indlæg. Det handler altså om probiotika. Ordet kommer fra græsk probios og betyder "for livet".

Det seneste årti har vi fået meget mere viden om tarmslimhindens store betydning for vor totale sundhed. Den er rigtig tynd og arealmæssigt lige så stor som en tennisbane. Hver dag udsættes den for omkring to kg føde. Tillige findes en stor del af kroppens lymfesystem i tarmen, hvilket selvfølgelig er en yderligere grund til, at tarmslimhinden er af stor betydning for os. Tarmfloraen består af et utroligt stort antal celler. En vigtig del af den består af pro-biotiske bakterier. 

Sundhedseffekter af levende bakterier, specielt laktobaciller, i føden har en lang historie. At fermentere levnedsmidler var i lang tid den bedste og sikreste måde at konservere. Pro-biotiske bakterier er derfor naturligt i levnedsmidler som surdej, sild (konserveret ved saltning og gæring), surkål, yoghurt og tykmælk. I Asien forekommer både mælkesyrede grøntsager, fisk og sovse.

Alligevel er der stor forskel i forhold til tidligere. I dag spiser vi meget fast food, mere sukker og dårlig fedt. Vi lever i bestandig stress og anvender antibiotika. Alle disse ting skaber ubalance i vor egen bakterieflora og giver de skadelige bakterier mulighed for at slå de gode ud. 

De nyttige bakterier er vigtige for os, fordi de hjælper med til at nedbryde de kulhydrater, vi indtager via maden, til mælkesyre og i visse tilfælde eddikesyre. Disse syrer kan fremme optagelsen af en række vigtige mineraler.

Et surt miljø er desuden ugæstfrit for de fleste fjendtlige bakterier og svampe.

Det er vigtigt at huske, at den gode effekt af probiotika ikke er særlig langvarig, for den aftager ganske hurtigt efter, man er holdt op med at spise produkterne. Et dagligt indtag er derfor at foretrække for den, som vil holde maven i balance.

Her vil jeg anbefale Forever Active Pro-B™, som indeholder intet mindre end 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 6 forskellige bakteriestammer. Produktet indeholder hverken gluten, mælk eller animalsk gelatine.

Forever Active Pro-B™ er en kapsel, som tages en gang om dagen i forbindelse med måltid. Kapslen sluges hel med vand eller knækkes og hældes over kold mad.

Den indeholder seks forskellige pro-biotiske bakteriestammer, som samarbejder med at skabe balance i tarmen. De er Bifidobacterium Lactis 30 mg (5,2 milliarder), Lactobacillus Rhamnosus 20 mg (1,15 milliarder), Lactobacillus Reuteri 10 mg (580 millioner), Lactobacillus Acidophilus 8 mg (580 millioner), Bifidobacterium Longum 5 mg (200 millioner) og Bifidobacterium bifidum 5 mg (290 millioner).

Forever Active Pro-B™ indeholder også majsfibre og fructooligosaccharider – kostfibre, der tilsættes for at fungere som næring til mælkesyrebakterierne.

For at bakterierne skal kunne virke effektivt i tyktarmen, skal de kunne passere gennem mavens sure miljø. Derfor er Probiotic indkapslet i en vegetabilsk kapsel, som beskytter de levende mikroorganismer, og som først opløses i tyktarmen. Det er der, der er brug for bakterierne.

Og hvor kommer så vor Aloe Vera drik - Forever Gel - ind?

I samspil er Forever Active Pro-B™ og Forever Gel mavens bedste venner for dig, der tager din sundhed alvorligt. I denne sammenhæng kan jeg også anbefale vores kostfibertilskud Forever Fiber™.

Forever Active Pro-B™ indgår også i Vital5

Direkte fra naturen
NATURLIGVIS

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage