Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Luksusdråber - prikken over i'et

Luksusdråber, der sætter prikken over i'et i din hudplejerutine

Som hudplejer bliver jeg af og til spurgt om, hvilket hudplejeprodukt, der er min eget yndlingsprodukt. Og her er jeg ikke et øjeblik i tvivl. Det er helt klart Forever Alpha-E Factor™.

Forever Alpha-E Factor™ indeholder en række ingredienser, som forbedrer huden og giver den ny spændstighed og næring. Når huden bliver jævn, får den også et mere ungdommeligt udseende. 

Jeg elsker Forevers Alpha-E Factor™ af flere grunde. Den tilfører fugt. 

Den plejer og nærer huden mere intensivt end andre produkter, og den indeholder masser af antioxidanter, som giver træt og evt. solskadet hud ny smidighed og friskhed. Og den gør huden fløjlsblød og lækker at røre ved.

Ekstra tip! Kan også anvendes til brystvorter, der er blevet ømme og hårde pga. amning.

Lige det ekstra, som gør forskellen

Forever Alpha-E Factor™ er til dig, der gerne vil bevare din hud så smuk som mulig længst muligt. Den er styrket med A-, C- og E-vitamin, hjulkroneolie, kamilleekstrakt og andre beskyttende ingredienser for at give optimal beskyttelse mod påvirkning fra miljøfaktorer. Væsken er altså frem for alt en antioxidant. I lighed med de fleste af Forevers produkter er basen naturligvis ekstrakt fra frisk stabiliseret Aloe Barbadensis Miller (den reneste og fineste Aloe Vera gel). 

Alpha-E Factor er en koncentreret olieret substans, som kan kombineres med andre hudplejeprodukter, fx R3 Factor Skin Defense Creme. Der skal bruges så lidt, og effekten er enorm. Prøv det selv!

For at tilføre endnu mere fugt er det en god idé at fugte huden med en god skintonic, fx balancing toner, før brug af Alpha-E Factor.

Forever Alpha-E Factor leveres i en lille glasflaske med pipette. Det bruges kun få dråber, som tages op med pipetten. Påføres med fingerspidserne på ansigt, hals og andre tørre og følsomme steder. 

Se her, hvad de aktive ingredienser i Forever Alpha-E Factor™ gør:

E-vitamin (tokoferolacetat): Hudens vitamin blødgør og tilfører fugt.

A-vitamin (retinylpalmitat): Forbedrer elasticiteten ved at tilføre fugt og modvirke skallende hud.

C-vitamin (askorbinpalmitat): Bevarer elasticiteten samtidig med, at den tilfører huden fugt.

Lecitin: Gør huden blød og smidig.

Hjulkroneolie: Tilfører huden gammalinolensyre (en essentiel fedtsyre), som hjælper med at genoprette fugtbalancen.

Bisabolol: En naturlig, beroligende ingrediens (kamilleekstrakt) med en let citrusaroma. Den egner sig godt til sart og følsom hud.

Caprylic/Capris Triglyceride: En let og naturlig blødgører udvundet af kokusnødolie. Den tilfører fugt, uden at den føles tung og fed som mange andre olier.

Soyabønneolie: En let fugtgiver

Færre kalorier i din hverdag?
SMAGER OG
MÆTTER GODT
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage