Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

R3 Factor™

Bring nyt liv til huden


R3 Factor fra Forever Living er en vigtig allieret i bekæmpelsen af de ublide effekter af tidens tand på huden og i arbejdet med at bevare huden ungdommelig.


Hvad enten vi vil indrømme det eller ej, så spiller udseendet en stor rolle i vores samfund. Du kan hjælpe din hud med at bibeholde (retain) den naturlige fugtighed, genopbygge (restore) elasticiteten og forny (renew) udseendet med Forevers R3 Factor Skin Defense Creme. 

R3 Factor er en rig kombination af stabiliseret Aloe vera gelé, opløseligt kollagen og alfahydroxysyrer, og cremen er ydermere beriget med vitaminerne A, C og E, som alle er vigtige for en sund hud. 


AHA frugtsyrer

Alpha Hydrozy Acids (AHA) stammer fra naturlige plantekilder og omtales ofte som frugtsyrer. Det er ikke så underligt: Glykolsyre, som er et meget lille molekyle med stor gennemtrængningsevne, udvindes af sukkerrør. Citronsyre kommer fra citrusfrugter. Vinsyre kommer fra vindruer og æblesyre fra æbler.

Tilsammen er disse syrer naturlige eksfolianter, der fjerner døde celler fra hudens overflade ved at opløse de naturlige limlignende substanser, der nægter at frigøre de døde celler, selvom de egentlig burde gøre det. Da disse celler er tørre flager, kan du ikke stole på, at de forhindrer fugttab. De kan også gøre huden kedelig at se på. 

Slipper du af med disse døde hudceller, betyder det, at nye friske celler kan få plads i hudens fornyelsesproces. Da det tager 21-28 dage for huden at gennemgå en fornyelsescyklus, er det samme tidsrum nødvendigt for at få det optimale ud af R3 Factor. 

Ikke alle AHA-cremer er lige velegnede

Brugen af nogle cremer med AHA-frugtsyrer er dog forbundet med risiko for irritation. Kombinationen med den stabiliserede Aloe vera gels hudplejende egenskaber gør dog, at du med R3 Factor undgår dette problem. 

A-, C- og E-vitaminerne spiller også en vigtig rolle i R3 Factor. C- og E-vitaminerne er vigtige antioxidanter, mens vitamin A med virker til at holde huden sund. 

R3 Factor påføres efter afrensning af huden omkring øjnene, på ansigt, hals og andre hudområder, hvor det er nødvendigt. Anvendes både morgen og aften for bedst resultat. Bør suppleres om dagen med en dagcreme - f.eks. protecting day lotion SPF 20, som fugter og plejer og samtidig beskytter mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler - og om natten med en natcreme, eksempelvis anti-aging cremen infinite by Forever restoring creme

R3 Factor har modtaget bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Få en ekstra indkomst!

BLIV FORHANDLER
HOS FOREVER


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage