Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

R3 Factor™

Så lækker og silkeblød


Forever Alpha E-Factor™ er et hudgenopbyggende overflødighedshorn af ingredienser, der er beregnet til at gøre mere for din hud end noget andet, du har prøvet!


Det er et af de mest alsidige hudplejeprodukter, der nogensinde er introduceret på markedet og sammensat videnskabeligt til at give din hud den optimale pleje og næring. Alpha E-Factor tilfører fugt indefra og gør huden vidunderlig glat med et ungdommeligt udseende.

Forever Alpha-E Factor™ har modtaget bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Forever Alpha E-Factor er en let og blødgørende - næsten olieagtig - væske beriget med vitaminerne A, C og E, boragofrøolie, bisabolol og andre beskyttende ingredienser for at give optimal pleje og beskyttelse mod miljømæssige faktorer. 

Alpha E-Factor er med alle disse plejende og beskyttende ingredienser beregnet til at tage kampen op med skaderne efter de fri radikaler. Op mod 80% af skaderne på vores hud skyldes de fri radikaler. Antioxidanter anses af mange også som det bedste foryngelsesmiddel, og boragofrøolie forsyner huden med gammalinolensyre (en essentiel fedtsyre), som medvirker til at gengive fugt og er et meget effektivt blødgørende stof.

Forever Alpha E-Factor er altså en enestående kombination af ingredienser, som er et udvortes supplement til den indvortes antioxidantvirkning af de vitaminer, vi får. 

Som med de fleste af Forevers produkter er basis i Alpha E-Factor den rene stabiliserede Aloe vera gel med alle de gode fugtgivende, plejende og blødgørende egenskaber. 

Gode ting fra bierne!

TIL DIN SUNDHED


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage