Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Innovativ anti-aging hudpleje

infinite giver et boost til huden, du ikke oplever med andre hudplejeserier

Er du 25+? Så skal du så absolut tænke anti-aging skincare. 

Jeg har gennem mit liv prøvet mange forskellige hudplejeserier. Fra apoteket, fra Matas, fra mange af de internationale hudplejebrands og fra kosmetologer.

De seneste mange år har jeg holdt mig til hudplejeprodukter fra Forever Living, dels fordi jeg selv forhandler dem, og kender hele processen med produktionen, men især fordi de har levet 100% op til mine krav og forventninger.

Jeg har oplevet, at de produkter, jeg har holdt mest af, er produkter, som har været super nemme at arbejde med, som har givet mig en følelse af renhed, og som absorberes hurtigt af huden uden at svie eller irritere. Jeg har en relativ sart hud, og mine øjne er følsomme for de dufte, der kan være i produkterne. Derfor har jeg tidligere haft mest glæde af serien Aloe Fleur de Jouvence fra Forever Living, som var udviklet til hypersensitiv hud. Men den serie savner jeg ikke.

For jeg har forelsket mig helt og uforbeholdent i den nye botaniske, anti-aging serie infinite by Forever, som er udviklet af nogle af verdens dygtigste topeksperter inden for avanceret hudpleje baseret på naturens fineste ingredienser.

Jeg har aldrig - og jeg mener det seriøst - ALDRIG oplevet en ansigtspleje serie, der har givet mig en så intens oplevelse af, at disse produkter gør en så fantastisk forskel for min hud.

Serien indeholder blot fire produkter: hydrating cleanser (renselotion), firming serum (opstrammende serum), og restoring crème (dag- og natcreme) og collagen complex (kosttilskud i tabletform). 

Jeg anbefaler, at du bruger alle fire produkter, og ikke blot enkeltprodukter fra serien, for optimalt resultat. Læs mere om serien, de enkelte produkter og ingredienserne her >

På denne video viser jeg min morgenrutine med serien. 


Anti-aging ingredienser fra naturen til en smukkere og spændstigere hud

infinite by Forever™ er den absolut bedste hudplejeserie, for ikke at tale om anti-aging hudplejeserie, jeg nogensinde har prøvet.

Uanset om du er mand eller kvinde, så er det her den ultimative hudpleje for dig, der er over 25, hvis du vil bevare et ungdommeligt udseende, smuk og spændstig hud. Om du bliver lige så vild med serien, som jeg er - og massevis af andre - må komme an på en prøve. 

Let og utrolig behagelig at påføre. Hver en krone værd - eller lad mig sige det på en anden måde: Meget mere værd! 

hydrating cleanser og firming serum er duftfri, mens restoring crème har en vidunderlig og diskret duft. I love it!

Den lette renselotion hydrating cleanser er blød og lækker at anvende og har den smarteste åbne/lukke mekanisme, jeg endnu har oplevet. 

firming serum SKAL bare prøves! Denne vilde serum absorberes lynhurtigt, fedter ikke og man fornemmer, at den virkelig arbejder for dig. Synlige resultater efter kort tids brug! 

firming serum er et meget kraftfuld anti-aging supplement til din dag- og natcreme. Du får en høj koncentration af aktive stoffer fra naturen, der tilfører ekstra meget fugt og reducerer synligt de fine linjer. Med indhold af Aloe vera, peptider, gærekstrakt, valleprotein, natriumhyaluronat og arginin plejes din hud optimalt. firming serum indeholder ikke parfume og sulfater.

restoring crème er intet mindre end perfekt! Jeg elsker den 100%. 

restoring crème er en meget fugtgivende anti-aging creme med mere end 15 hudplejende, naturlige ingredienser, som Aloe vera, acai, granatæble, rødbedeekstrakt samt forskellige essentielle olier. Cremen udjævner hudfarve og tekstur og blødgør og fugter huden, så den får et mere ungdommeligt udseende.

collagen complex bidrager indefra - et unikt kosttilskud med kollagen, der er udviklet specifikt med henblik på at give en spændstigere og mere ungdommeligt udseende hud. 

collagen complex er et moderne kosttilskud med kollagen, ceramider og cantaloupmelon. Vi ved jo, at skønhed ikke kun kommer udefra. collagen complex er med C-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse og som derved fremmer hudens normale funktion, samt biotin, der bidrager til at bevare normalt hår og normal hud. Med collagen complex får du fin hjælp til at fokusere på sund hud - indefra og ud.

Serien sælges både i en smuk gaveæske infinite by Forever™ med alle 4 produkter i serien til en vildt god pris den meget høje kvalitet taget i betragtning, samt enkeltvis.

Valget er dit. Vil du ligne en rynket sveske eller en spænstig blomme?

Til dig, der gerne vil være fysisk aktiv:

BEVÆG DIG FRIT
HELE LIVET


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage