Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Avocado Soap: Naturlig, ren og frisk

Naturlig skønhed begynder med en ren, frisk hud. Og ren, frisk hud begynder i naturen.

Sæbebar nu med Aloe vera!

I mere end fire årtier har Forever arbejdet med at finde og bearbejde naturlige kilder til blødere, jævnere og skønnere hud. Et resultat af denne søgen efter skønne, naturbaserede produkter er sæbebaren Aloe Avocado Face & Body Soap.

Den nye Aloe Avocado Face & Body Soap bar fremstilles af Forevers egen Aloe Vera og den fineste, rene avocadosmør. Den genfugter samtidigt med, at den rengør takket være de naturlige, vitaliserende egenskaber hos disse næringsrige ingredienser.

Velegnet til alle hudtyper

Avocado gør underværker ved næsten alle hudtyper. For fedtet hud rengør den varsomt uden at irritere. Den giver rene, friske porer. Derfor meget velegnet til teenagere.

Har du tør og følsom hud, virker den i dybden for at give næring og genfugte. Sæbebaren indeholder desuden hudplejende Aloe vera og fugtbevarende og beskyttende glycerin. 

Og fordi den både rengør og genfugter, fortsætter Aloe Avocado Face & Body Soap med at virke længe efter, at du har anvendt den. Den friske citronduft er en påmindelse om, at den bevarer din hud ren og fin hele dagen.

Anvendelse: Sæbebaren kan anvendes i såvel ansigtet som over hele kroppen, og af både unge, kvinder og mænd. Skyl omhyggeligt og dup huden tør.

Fra naturen til dig!


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage