Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Vælg selv drikkegel variant til din C9

Frit valg mellem tre Aloe vera smage

Da Forevers C9 vægttabsprogram blev introduceret i 2015 med kun den velkendte gule dunk som Aloe vera drik valgmulighed, var det helt bevidst, da man i Forever Aloe Vera Gel får den reneste Aloe vera drik. Det var nemlig effekten fra Aloe vera, der var det vigtigste, frem for smagen. 

Imidlertid viste det sig, at rigtig mange - især unge - kunder var kede af, at det ikke var muligt at få C9 med smagsvarianterne Forever Aloe Berry Nectar og Forever Aloe Peaches, fordi de syntes, at det var for svært at drikke den rene gel, og derfor enten opgav at gennemføre C9 eller i hvert fald søgte alle mulige måder at drikke gelen på, for at den let bitre smag af Aloe vera ikke skulle kunne smages. 

Forever har lyttet til kunderne

Forever har derfor nu valgt at levere C9 med alle tre smagsvarianter. Det er trods alt bedre at gennemføre en C9 med de to smage med lidt mindre Aloe vera indhold og lidt flere kalorier med henblik på at omlægge sin livsstil til en varig, sundere livsstil, end helt at undlade at tage C9, fordi gelsmagen er så fremmed, at man finder det svært at drikke den rene gel.

Med den friske, bæragtige Forever Aloe Berry Nectar og den milde, søde Forever Aloe Peaches, hvor smagen af Aloe vera næsten ikke kendes, er jeg sikker på, at der nu er en smag for enhver. 

C9 fås således nu i hele 6 varianter, da man selvfølgelig stadig kan vælge smag i Forever Ultra shake proteinpulveret.

Har du spørgsmål om C9, så tøv ikke med at kontakte mig på 23 30 71 99 eller via info@aloevera4ever.dk - jeg er her for det samme!

Besøg også gerne min hjemmeside dinfitvejleder.dk, hvor du finder MASSER af ekstra information om DX4, C9, F15 og Vital5.

PRØV EN
LÆKKER SHAKE

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage