Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

C9 fra A-Z

C9 guide: Her finder du en række facts og tips fra A-Z, som er gode at kende til ifm. C9-forløbet

Aloe vera drikken i den originale udgave - Forever Aloe Vera Gel - smager syrligt og let bittert - prøv at komme lidt friskpresset appelsinsaft i, hvis du har svært ved at drikke det rent. Eller vælg en af de andre smagsvarianter af drikkegelen: Forever Aloe Berry Nectar eller Forever Aloe Peaches.

Bananer, ananas, mango og avocado kan du godt nyde (fx i din shake), når du er på C9, men i begrænset omfang. De er blandt de ting, der har et ret højt GI (glykæmisk indeks), og derfor ikke kan spises ubegrænset. 

Citron har positiv indflydelse på fordøjelsen, så pres gerne lidt frisk citronsaft i dit drikkevand.

Se videoen her helt til ende:


Dag 1-2 er de hårdeste, men resten går som en leg for de fleste. Fra dag 3 får du "rigtig" aftensmad (eller frokost, hvis du foretrækker det), og du finder ud af, hvor godt sund mad smager.

Energien kommer stærkt tilbage fra dag 3. Du får pludselig lyst til at rydde op eller gøre ting med familien, du ikke plejer at orke.

Frilisten (Den frie liste) er en side i den digitale C9-vejledning med en oversigt over de grøntsager, frugt og bær, som du gerne må spise alle 9 dage på C9. Også dag 1 og 2. Noget må du spise lidt af, andet lidt mere og noget ubegrænset.

Grøntsager – spis løs fra Frilisten alle 9 dage, gerne 3-4 x 2,5 dl råkostsalat om dagen.

Hold ud! Det lønner sig!

Is, chokolade, slik, kage og chips må du glemme på C9. Fredag aften må slikskålen skiftes ud med en skål frugt i mundrette stykker.

Jeg er ved din side som din vejleder under hele forløbet, når du har købt din C9 hos mig – ring 23 30 71 99, hvis du er i tvivl om noget.

Kur - C9 kur, C9 kuren, C9 detox, C9 udrensning... nej og atter nej, C9 er IKKE en kvikfiks kur! Med C9 kickstarter du en sundere livsstil, som gerne skulle fortsætte ud over de 9 dage - ja, gerne resten af dit liv! Ønsker du vægttab, vil C9 give dig en god kickstart.

Lethed i kroppen og fysisk bedre velvære er en fornemmelse, der højst sandsynligt vil ramme dig cirka midtvejs i C9-forløbet.

Motion i 30 minutter hver dag, gerne fra morgenstunden, er vigtigt - en rask gåtur er velegnet. Har du tid til mere, så gå en tur igen om aftenen. Se andre forslag til motion i den digitale vejledning.

Nødder og frø af forskellig art kan du nyde i begrænset mængde. Alle nødder og frø skal være rå og usaltede.

Oplev hvad omstilling af kroppen med C9 betyder for dig – slip sukkertrangen, afhængigheden af cola eller chips og overforbruget af kaffe - og få nye, sundere vaner.

Pastiller og bolsjer, uanset om de er sukkerfri eller ej, hører ikke hjemme på C9. Spis en skål råkostsalat i stedet for.

Quiz, spil og en god bog er gode måder at holde sig beskæftiget og ikke tænke så meget på mad.

Råkostsalat er den bedste måde at spise et varieret udvalg af grøntsager fra Frilisten på. Mix farver så det ser appetitligt ud. Prøv nogle nye grøntsager.  

Sodavand og saftevand – uanset om det er almindelig eller sukkerfri og danskvand - skal du holde dig fra på C9.

Tyggegummi fremmer sultfornemmelsen, så undgå det så vidt muligt – også selvom det er sukkerfrit.

Ultra shaken findes i vanilje- og chokoladesmag. Begge varianter kan bruges i alle shake opskrifterne i C9-vejledningen. De smager helt fantastisk med fx frosne bær, og de kan også blendes til lækre smoothies med grøntsager fra Frilisten - fx spinat og blomkål.

Vand fra hanen eller kildevand - masser af det, jævnt fordelt over dagen. Drik som tommelfingerregel mindst 2 liter om dagen, eller optimalt en tredjedel af din kropsvægt i deciliter. Vejer du 60 kg, vil det sige 20 dl (= 2 liter). Du kan faktisk godt drikke for MEGET vand. Så risikerer du, at dine nyrer mister evnen til at udskille urin fra kroppen. Hold dig på ml. 2 og 3 liter vand om dagen, så risikerer du ikke noget. 

X af for hvert glas vand, du drikker, så kan du holde styr på dit vand-indtag. Skriv også ned, hvad du spiser.

Yoghurt skal du ikke spise på C9. Er det umuligt for dig at drikke shaken med mælk, så kan du blande Ultra pulveret i skyr 0,2%.

Z realistiske mål. Forvent at C9 hjælper dig til at forstå, hvad din krop har godt af, og hvad den har bedst af at undvære. Forvent at C9 kickstarter din rejse mod dit sundere og slankere jeg, så du på sigt når dit idealmål. Og forvent at du opnår en større lethed i kroppen og generelt større velvære.

Bonus: Æ, Ø og Å


Æbler skåret i små tern giver en fin sødme i din råkostsalat. Du kan også klippe lidt svesker eller tørrede abrikoser i din råkostsalat.

Øl, vin og alkohol i det hele taget er no-go under C9-forløbet. Kaffe og the udelades eller begrænses til en kop om dagen. Grøn the er okay.

Åh, du skulle virkelig prøve C9! Din krop vil elske dig for det.

-----

Fik du ikke svar på dit spørgsmål, så kan du læse meget mere om C9 på dinfitvejleder.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 23 30 71 99 og få en snak. 

Vil du gerne købe C9?

Bestil din C9 her hos mig. Jeg er lagerførende og kan som regel levere C9 inden for få dage. Som C9-kunde hos mig kan jeg garantere dig, at du får kompetent vejledning. Tilfreds eller gratis!

SPAR PENGE VED SAMKØB AF C9 >

Har du spørgsmål om C9 eller andre produkter fra Forever Living, er du altid velkommen til at kontakte FIT vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99 eller via email til info@aloeveraforever.dk

Du kan læse om DX4, C9 og F15 her >

Til kombineret hud

GELBASERET
HUDPLEJE


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage