Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
C9 med Forever Aloe Peaches og Forever Ultra Chocolate

F.I.T. C9

C9 Forever Aloe Peaches™ Chocolate

1.395,00 kr.
Om fragt og levering
Varenummer: 6277

KØB MED FAST RABAT? - læs mere her >


Kickstart din livsstilsændring - Nu med digital vejledning, som du downloader via en QR-kode. C9 er programmet, der på ni dage hjælper dig til at kickstarte din rejse mod et slankere, sundere jeg. 

Bemærk! Shaker og målebånd medfølger ikke i C9-boksen af pris- og miljømæssige hensyn, da de fleste i forvejen har et målebånd og en shaker eller blender. Disse kan tilkøbes om ønsket.

C9 fås i 6 smagsvarianter - vælg her:
1
+
Tilføj til kurv
Evt. tilkøb:
F.I.T. shaker
+69,00 kr.
Forever F.I.T. målebånd F.I.T. målebånd
+19,00 kr.

Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Til alle, der ønsker at tage skridtet til en sundere livsstil. Med C9 får du tydelige instruktioner og alle de værktøjer, du skal bruge for at komme i mål. Pakken passer til alle voksne mennesker, der ønsker forandring, men som behøver et velment spark bagi for at komme i gang.

Du får:

  • lært at omlægge kosten
  • lært, hvordan du kommer i gang med træningen
  • lært at undgå faldgruberne undervejs
  • et komplet program, inklusiv udvalgte kosttilskud til din nye livsstil

Sådan fungerer det

C9 hjælper dig til at skabe forandring på kun ni dage. Her tager du det første skridt til at etablere livslange vaner, der vil hjælpe dig til at opnå varig vægtkontrol – på kun ni dage. Det er effektivt, nemt at følge og giver dig alle de redskaber, du behøver til straks at påbegynde din forandring! Pakken indeholder udvalgte kosttilskud, der understøtter din nye livsstil. Du får desuden en tydelig, digital vejledning, der trin for trin guider og opmuntrer dig hele vejen gennem programmet. 

Pakken indeholder

Forever Ultra™ (1 x 15 portioner), Forever Therm™ (1 x 60 tabletter), Forever Fiber™ (1 x 30 portioner), Forever Aloe Vera drik (2 x 1 liter) + komplet digital vejledning.

Pakken fås med enten Forever Aloe Vera Gel™, Forever Aloe Berry Nectar™ eller Forever Aloe Peaches™ og med enten Forever Ultra™ med vanille- eller chokoladesmag.

En del af Forever F.I.T.™

C9 er en del af vores livsstilsprogram Forever F.I.T.™. Du kan læse mere om de andre pakker i serien i shopkategorien Komplette pakkeløsninger.

Kosttilskud i pakken:

Forever Ultra™ - Hjælper dig til at kontrollere dit kalorieindtag

Blandet med minimælk bliver Forever Ultra™ en sund måltidserstatning ved vægtkontrol, takket være sit indhold af sojaprotein af høj kvalitet, vigtige vitaminer og mineraler – med en dejlig, cremet vaniljesmag. Du bliver nemt mæt og ved præcis, hvor mange kalorier du indtager. Du kan vælge mellem vanilje og chokolade.

Forever Therm™ - Giver energi og hjælper til at holde energiomsætningen oppe

Forever Therm™ indeholder udvalgte vitaminer: C, B2, B6, B12 og pantothensyre, der alle bidrager til normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse.

Forever Fiber™ - Husk at få fibre nok

Kostfibre er en vigtig del af at spise sundt. Forever Fiber™ hjælper dig til at få fibre ind i din kost uden at tilføre unødige kalorier.

Forever Aloe Vera gel

Naturligvis er vores absolutte storsælger, der er elsket af millioner af mennesker over hele verden, også med i pakken. Vores naturlige Aloe vera-drik består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera. Den perfekte måde at starte dagen på. Du kan vælge mellem tre smagsvarianter.

Læs mere om de enkelte produkter i pakken ved de enkelte produkter her i shoppen.

Læs mere om produkterne i boksen ved de enkelte produkter. 

Læs mere om produkterne i boksen ved de enkelte produkter.

Bemærk, at indholdet kan ændres, og at det altid er oplysningerne på pakningen, der gælder.

Læs mere om produkterne i boksen ved de enkelte produkter.

Læs mere om produkterne i boksen ved de enkelte produkter.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage