Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever har fået en "lille"

En fin, lille størrelse

Uanset om du drikker Aloe vera fra Forever Living hver dag eller ej, så må du da indrømme, at denne lille, nye fætter er ret cute, ikke?

Jeg drikker Aloe Vera gel hver dag. Året rundt. Det gør jeg med glæde. Mellem 60 og 120 ml om dagen, alt efter hvordan min dag ser ud. Jeg veksler mellem smagene, alt efter hvad der er i køleskabet. For jeg drikker gerne alle smagsvarianterne.

Vælg gel efter smag

Ofte har vi herhjemme en af hver smag åben, og så er det fedt at kunne tage lige dén smag, jeg har lyst til, på det bestemte tidspunkt. Nogle gange har jeg lyst til den gule let bitre, nogle gange den friske tranebærsmag og mange gange den søde gel med fersken eller Forever Aloe Mango.

Jeg hører til dem, der fordeler mine små shots over dagen, fordi jeg kan - jeg arbejder jo som fuldtids selvstændig Forever Business Owner hjemmefra - og fordi jeg nyder at tage et lille, forfriskende shot før mine hovedmåltider: Morgen, frokost og aften - og sommetider bliver det også til et shot før sengetid. Jeg kunne også have valgt at tage det hele på én gang. Det gør man bare, som det passer en.

Forever gel - forever and ever

Jeg drikker Aloe Vera gel hver dag, fordi det gør mig godt. Og fordi jeg som forhandler af Forevers produkter gennem mange år har lært så meget om denne gelens vidunderligt gavnlige egenskaber, at jeg ganske enkelt ikke kunne tænke mig ikke at drikke Aloe vera hver eneste dag.

Hvis du vidste, hvad jeg ved om Forever Aloe Vera gel, så ville du også drikke Forever Aloe Vera gel hver dag!

Derfor er jeg også jublende lykkelig for, at vi nu kan få Forever Aloe Vera Gel i 33 cl ministørrelse, der passer perfekt til en lang weekend eller til at have med på jobbet eller til træning. Så behøver jeg ikke længere slæbe en hel liter karton med, hvis jeg blot er væk et par dage.

Den lille Forever Aloe Vera Gel har omtrent samme literpris som sin storebror, så hvis du bestiller en æske med 12 stk. små geler, så koster det præcis det samme, som hvis du bestiller 4 store. 

Hvis du bestiller en enkelt eller måske 3 stk. af de små, så koster det en lille smule mere pr. liter, men der er kun ganske få kroner i forskel.

Du kan bestille Forever Aloe Vera Gel 330 ml i 12 stk.-pakning eller single eller 3-stk-pakning.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage