Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Classics: 7 klassiske produkter

Classics med Forever Aloe Berry Nectar

1.101,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 6330

Forevers mest elskede klassikere

Forever Classics er Forevers populære storsælgere, nøje sammensat for at give dig produkter af høj kvalitet til kroppen, både indvendig og udvendig.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

I Forever Classics får du syv af de mest populære storsælgere, nøje sammensat for at give dig produkter af høj kvalitet til kroppen, både indvendig og udvendig. Populære klassikere, der bliver yndlingsprodukter i stadig flere hjem. 

Forever Classics indeholder:

Aloe Propolis Creme – en blødgørende og fugtbevarende creme til hele kroppen med Aloe vera og propolis. Propolis produceres af bierne og anvendes til at beskytte bikuben. Dejlig cremet konsistens og en skøn duft af honning.

Forever Bright Toothgel – en tandpasta, der renser og skånsomt polerer dine tænder, plejer din mund og har en forfriskende smag. I stedet for fluor indeholder Forever Bright Toothgel propolis og kisel, der renser skånsomt og polerer tænderne nænsomt.

Aloe Vera Gelly – selve Aloe vera-planten på tube. Anvendes til tør hud, efter solbadning og til kløende insektstik. Indeholder intet fedt og kan derfor også anvendes som øjencreme. Med en Aloe Vera Gelly i tasken er du klar til alle hverdagens udfordringer.

Aloe Ever-Shield – en mild, men effektiv deostick, der holder dig frisk hele dagen. Da Aloe Ever-Shield indeholder plejende Aloe vera, kan den påføres straks efter barbering eller voksning uden at svide. Indeholder ikke aluminiumklorid.

Forever Aloe Lips – de tørre læbers bedste ven. Aloe vera, jojobaolie og bivoks, der gør læberne bløde og glatte og beskytter dem mod vejr og vind. Gør også underværker for flossede neglebånd og beroliger huden efter insektstik.

Vores plejende sæbe Aloe Liquid Soap indeholder naturligt rengørende stoffer fra kokosnød samt hudplejende Aloe vera og arganolieAloe Liquid Soap giver et silkeblødt skum og efterlader huden med en luksuriøs ren og dejlig fornemmelse, uden at udtørre. 

Forever Aloe Vera Gel – vores mest populære kosttilskud! Fremstillet af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet. Med C-vitamin, der blandt andet bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Vælg mellem smagsvarianterne Original, Peaches og Berry.

Læs mere om produkterne på deres respektive produktsider.

Se ved de respektive produkter her i shoppen.

Se ved de respektive produkter her i shoppen.
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage