Aloe Vera Forever DK
Selvstændig forhandler for Forever Living Products
100 ml Forever Aloe Vera Gel™
100 ml god olivenolie
150 ml Forever Aloe Vera Gel™
2 spsk finthakket ananas eller mango
1 spsk presset lime
1 spsk hakket koriander
1/2 spsk hakket mynte
1/2 spsk ingefær
1/2 spsk chili peber
Salt og peber
150 ml Forever Aloe Berry Nectar™
2 spsk hakkede valnødder
Salt og peber
1 spsk Forever Aloe Vera Gel™
50 ml olivenolie
1/2 spsk frisk revet ingefær - eller hvidløg, hvis du foretrækker det
50 ml friskpresset appelsinsaft
1 tsk Forever™ Bee Honey
Salt og peber efter smag
Evt. 1 knivspids kardemomme
Bland det hele godt og nyd det på din salat!
Let, grøn sommerlig forret med bid i og skøn dressing. En dejlig, enkel salat, hvor det er dressingen, der er hemmeligheden bag smagsoplevelsen.
Til 4 pers.
1 kg grønnes asparges
2 mellemstore, modne avocadoer
Saft og reven skal af en usprøjtet citron
Til dressingen:
2 spsk. god olivenolie
2 spsk. persille
1 spsk. frisk koriander
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. Forever Aloe Vera Gel™
1/2 spsk. balsamico-eddike
1 tsk. sukker
1 tsk. frisk mynte
Salt og peber
Knæk den hårde ende af de grønne asparges, og lad dem småkoge i lidt vand til de er tilpas møre (stadig "al dente", som italienerne siger, altså med lidt "bid i".). Hæld de grønne asparges i en skål med koldt vand, så kogningen standser, og den grønne farve bibeholdes. Lad herefter de grønne asparges dryppe af, og sæt dem til side. Fjern skrællen fra avocadoerne, og skær frugtkødet i tern. Bland med citronsaft, revet citron og de grønne asparges.
Dressing: Pisk hvidvinseddike, balsamico-eddike, Forever Aloe Vera Gel™, olivenolie, sukker, mynte og persille sammen. Smag til med salt og peber, og hæld dressingen over de grønne asparges. Rør forsigtigt i salaten, anret den på et fad, der stilles i køleskabet i nogle timer før servering.
Frisk på at prøve noget nyt? Så er her en sprød salat til dig!
I denne opskrift har jeg udskiftet hvidvinseddiken i den oprindelige Pissenlit au lard opskrift med Forever Aloe Vera Gel™ og citronsaft.
Til 4 pers.
5 dl. friske, spæde mælkebøtteblade
200 g bacon i små tern
2-4 knapt hårdkogte æg (efter behag)
Til dressingen:
4 spsk. god olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 spsk. Forever Aloe Vera Gel™
Salt og peber
Evt. mælkebøtteblomster
Steg baconternene sprøde, og servér dem straks med friske, spæde, skyllede og tørrede mælkebøtteblade på en rygende varm tallerken med æg, dressing, og krydret med salt og peber.
Prøv at hælde den lette dressing på en sprayflaske, så bladene ikke tynges ned af for meget dressing. Hvis du vil, kan du dekorere med mælkebøtteblomster.
Et bondebrød er rigtigt godt at servere til.
En fyldig salat, der passer godt som både frokostsalat og tilbehør til en kødret.
I denne opskrift har jeg udskiftet hvidvinseddiken i den oprindelige Pissenlit au lard opskrift med Forever Aloe Vera Gel™ og citronsaft.
Til 4 pers.
Til dressingen:
Lige dele olivenolie og Forever Aloe Vera Gel™
Evt. salt og peber
Skyl salaten. Blanchér eller dampkog bønnerne let. Striml rødløget og bland med bønner og salat. Stænk olivenolie/Forever Aloe Vera Gel efter smag og strø til sidst med pinjekerner.
I Forevers produktsortiment indgår en række produkter, som du kan anvende i en sund livsstil. Ud over dressinger, grød og snacks kan det fx være juicer og smoothies, bagværk, pandekager, mocktails, drinks, nicecreams og desserter.
Alle Forever produkter, der er anvendt, finder du i shoppen. Du kan se direkte shoplinks til alle produkter, der indgår i opskrifterne, nederst på siden. Klik på billederne herunder for at komme til øvrige opskriftskategorier.
Få inspiration til sundere kost!
MÅLTIDER MED
500-600 KCAL