Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

C9 aftensmad opskrifter

Vaffel med æg og avocado

Til 1 portion

2 hele æg
2 æggehvider
2 dl revet kartoffel (søde eller hvide)
1 tsk purløg
1 knust fed hvidløg
1 dl hakket, frisk spinat
2 spsk salsa
1/4 avocado
1 tsk olivenolie
Olivenolie madlavningsspray
Evt. lidt revet parmesanost

Bland 1 æg og de 2 æggehvider med revne kartofler, purløg, hvidløg og spinat. Sprøjt vaffeljernet let med olivenolie-spray. Anbring halvdelen af ​​blandingen og tilbered til den er let sprød. Gentag med den resterende masse. I mellemtiden tilbereder du det andet æg (pocheret, røræg eller kogt) med 1 tsk olivenolie (hvis nødvendigt). Top vaflen med æg, salsa, avocado og evt. parmesanost.

Spis evt. lidt frisk babyspinat og et par cherrytomater til.

Ahi tun, edamame og avocado med sesam-ingefær dressing

Til 1 portion

120 g ahi tun
1 tsk olivenolie
1 1/2 dl vilde ris (kogt)
3/4 dl edamame bønner
3/4 dl dampede grøntsager (sådom broccoli, zucchini eller grønne bønner)
1 spsk ingefær-sesam salatdressing (se i opskriften nedenfor)
En knivspids stødt ingefær og lidt hvidløg

Vejledning til ahi tun: 

Forbered risene i henhold til instruktionerne. Pensl tunen med olivenolie, og drys den derefter med ingefær og hvidløg. Brun den i en meget varm nonstick-gryde eller støbejernsgryde på komfuret i 2 minutter på hver side. Du kan stege længere, hvis du foretrækker det (op til 3-4 minutter pr. side). Normalt serveres ahi-tun svitset udenpå og rå indeni. Damp edamame og grøntsagerne i mikrobølgeovnen eller på komfuret. Top grøntsager, fisk og ris med sesamdressingen.

Ingefær-sesam dressing (rækker til ca. 4 portioner):

2 spsk rå ingefær, skrællet og hakket fint
2 fed knust hvidløg
2 spsk lav-natrium, glutenfri sojasauce (kan erstatte tamari eller kokosnødde aminosyrer)
1/2 dl riseddike
1/2 dl avocado olie
1 tsk ristet sesamolie
1 spsk mandelsmør (kan erstatte miso)
2 spsk stevia
1 tsk sesamfrø

Vejledning: Pisk ingefær, hvidløg og mandelsmør sammen. Tilsæt derefter langsomt sojasovsen, mens du pisk for at forhindre, at blandingen skiller sig. Pisk gradvist avocadoolie og sesamolie i. Når blandingen er jævn, hældes riseddiken i, mens du pisker. Tilsæt de resterende ingredienser (stevia og sesamfrø) til blandingen. Omryst inden servering. Opbevares i køleskabet i op til en uge.

Middelhavs linsesalat med laks

Til 4 portioner:

340 g vildlaks
240 g tørrede, brune linser
240 g gulerødder
240 g rødløg
4 fed hvidløg
1 laurbærblad
1/2 tsk tørret timian
2 spsk frisk citronsaft
120 g selleri
1 håndfuld persille
1 spsk hakket, frisk rosmarin
1 knivspids peber
1 dl olivenolie

Skær laksen i 4 fileter på 85 g pr. stykke. Forvarm ovnen til 200 gr. varmluft eller brug en grill. Pensl laksestykkerne med 1 finthakket hvidløg og citronsaft. Grill eller bag laksen i 10 minutter.

Til salaten hakkes rødløg og de resterende hvidløg og grøntsager skæres i skiver eller tern. Kom linser, gulerødder, løg, hvidløg, selleri, laurbærblad og timian i en gryde og dæk med vand. Bring det i kog, reducer derefter varmen og lad det simre uden låg i 20 minutter. Smag på linserne for at sikre, at de er færdige, og dræn dem derefter. Tilsæt 1 1/2 spsk citronsaft, hakket persille, rosmarin, sort peber og olivenolie. Vend det hele sammen og servér med laksen på toppen.

Yam suppe

Til 4 portioner:

5 mellemstore japanske yams med skræl
1 stort løg
3 stænger bladselleri
4 fed hvidløg (finthakket)
1 stor rødbede (hakket)
1/2 lille kålhoved (hvidkål ell. spidskål)
1 3/4 liter bouillon (oksekød, kylling eller kalkun)
750 ml kokosmælk
2 tsk kokosolie
1 spsk hakkede valnødder
1 tsk kanel
1 tsk gurkemeje

Vask og hak grøntsagerne i små stykker, og svits dem derefter i kokosolie i 5 minutter. Tilsæt bouillon. Dæk til og kog i 30 minutter eller indtil de er møre. Fjern låget. Tilsæt kokosmælk og reducér varmen. Kog i 5 minutter. Brug en stavblender til at purere suppe eller blend i en blender. Pynt med ristede valnødder.

Burrito Bowl

Til 1 portion:

60 g brune ris
60 g kogte bønner (sorte eller brune)
120 g stegt eller grillet kyllingebryst (uden skind) i skiver
1/2 hakket løg
2 spsk salsa

1/2 avocado i tern eller skiver
1 spsk koriander, groft hakket
1/2 lime i både

Evt. lidt majskerner om ønsket

Læg alle ingredienser i en skål i denne rækkefølge: ris, bønner, kylling, løg, salsa, avocado og koriander. Pres derefter lime over det hele.

Svampesalat med appelsin

Til 6 portioner:

500 g champignon
200 ml appelsinjuice

1 løg
2 fed hvidløg
500 g feld salat eller anden salattype 1 appelsin
1 stykke parmesanost (til at rive over salaten)
2 spsk Forever Bee Honey
Balsamico eddike
Olivenolie
Krydderurter efter smag
Olie og smør
Salt og peber

Skyl salaten. Bland det hakkede løg, balsamicoeddike, olivenolie og hvidløg til en vinaigrette. Du kan også sautere løg og hvidløg i olivenolie på forhånd. Smag saucen til med salt, peber og evt. andre krydderier. Skræl hele appelsinen og skær den i dekorative skiver. Kog 200 ml appelsinjuice ned til cirka 1/3 af den oprindelige mængde. Skær svampene i kvarte og steg dem på en pande med smør og lidt olie, tilsæt salt og peber.

Når svampene er stegt, tilsæt honning og rør rundt for at karamellisere svampene lidt. Tilsæt vinaigretten til salaten og bland godt. Forbered tallerkener eller læg salaten i en salatskål, fordel derefter svampene i salaten og dryp med den reducerede appelsinjuice. Pynt med tynde skiver appelsin. Riv parmesanosten og drys over salaten.

Lækker suppe med kokos og kastanje

Til 4 portioner:

100 g hakkede løg
100 ml madlavningsfløde

200 ml kokosmælk
200 ml grøntsagsbouillon
300 g bagte kastanjer
4 spsk Forever Aloe Vera Gel™
1 kvist timian eller 1/2 tsk. tørret timian
100 ml mælk (alternativ: havremælk eller sojamælk)
12 store rejer
8 ananaskirsebær eller anden dekorativ frugt (valgfrit)
Lidt karry
Lidt spidskommen
Salt og peber
4 træspyd

Steg løgene. Tilsæt kastanjerne og sautér et par minutter, og tilsæt derefter timian. Tilsæt derefter kokosmælk, bouillon og madlavningsfløde og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre videre i 10 minutter.

 

Purér blandingen med en stavblender. Hæld den fortykkede blanding i en sigte og justér derefter suppens tykkelse efter din smag ved at tilføje yderligere vand, bouillon eller kokosmælk. Alt efter mængden af ​​brugte kastanjer bliver suppen mere eller mindre cremet. Bring i kog igen og smag til med salt og peber. Tilsæt derefter Aloe Vera gelen.

 

Kog rejerne separat i en gryde og krydr med karry, peber, spidskommen og salt. Stik 3 rejer (evt. med nogle Cape golden bær imellem) på et spyd og gentag for de andre spyd. Hæld suppen i en stor cappuccino-kop eller en forvarmet suppetallerken. Lige før servering, skum mælken op; dæk suppen med et lag skummet mælk. Krydr derefter med peber og læg spyddene på kryds og tværs på koppen eller tallerkenen.

Kylling i ovn med sød kartoffel og løg

Til 2 portioner:

2 hele kyllingelår
1 mellemstor sød kartoffel
2 rødløg
60 ml balsamico eddike
2 spsk madlavningsfløde
2 spsk olivenolie
1 tsk provence krydderi
1/2 tsk spidskommen
1 spsk Forever Bee Honey
1 knivspids salt og peber
Frisk timian
Frisk persille

Som ekstra kan tilføjes 1/2 squash i skiver og 1/4 broccoli i små buketter om ønsket.

Træk kyllingelårene fra hinanden, så hvert ben består af to dele. Dup kødet tørt med et rent klæde eller et stykke køkkenrulle. Bland balsamicoeddike, sojasovs, olivenolie, krydderier og Forever Bee Honey i en skål og marinér kødet heri i mindst en time. Skræl og skær de søde kartofler i skiver. Pil og skær løgene i skiver. Vask og skær citronen i skiver. Vask persille og timian. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad med marinaden. Tilsæt søde kartoffelskiver og citronskiver. Rør løghalvdelene og timian i. Smag til med salt og peber og bag i ca. 45 minutter i en forvarmet 180°C ovn. Drys med frisk persille og servér. Værsgo!

Denne lette vinterret er lav i kalorier og kulhydrater. En god low-carb opskrift!

I Forevers produktsortiment indgår en række produkter, som du kan anvende i en sund livsstil. Det kan fx være shakes, juicer og smoothies, grød, bagværk, snacks, mocktails, drinks, is, desserter og salatdressinger.

Alle Forever produkter, der er anvendt, finder du i shoppen. Du kan se direkte shoplinks til alle produkter, der indgår i opskrifterne på denne side, nederst på siden. Klik på billederne herunder for at komme til øvrige opskriftskategorier.

Trænger du til en ny start?

NULSTIL BÅDE
KROP OG SJÆL




FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage