Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Opdateret og forbedret fugtighedscreme

Da Forever hele tiden arbejder på at være på forkant med den nyeste teknologi og det ypperste inden for hudpleje, og konstant udvikler nye og mere tidssvarende produkter, vil der være andre produkter, der udgår. Anti-aging serien Sonya™ Skin Care Collection er blandt de produkter, der er udfaset, da Forever har lanceret en ny anti-aging serie, nemlig infinite by Forever™.

Et enkelt produkt i den gamle hudplejeserie, nemlig den meget populære Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream, har Forever dog valgt at bevare, og formlen har netop fået en opdatering, så den nu fremstår endnu mere lækker og cremet.

Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream er en perfekt fugtgivende ansigtscreme med Aloe vera, macadamia-olie, ceramider, natriumhyaluronat og fyrrebarkekstrakt, der slukker din huds tørst efter fugt som aldrig før. Den kan anvendes både som dag- og natcreme.

Sonya™ Aloe Nourishing Serum, som var et andet meget populært produkt i serien, er erstattet af en ny og mere tidssvarende formel og i ny emballage, som en del af targeted-serien: hydrating serum. Var du glad for Sonya™ Aloe Nourishing Serum, kan jeg anbefale dig at prøve hydrating serum

Blød og lækker hud

FORKÆL
DIN HUDFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage