Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Royal Jelly™

Superføde fra bierne

Forever Royal Jelly™: Til forskel fra pollen, som indsamles af bier, fremstilles bidronningegelé - eller Gelé Royal - af bierne selv. Det er en hvid substans, som bierne danner i pollenspaltnings processen.

Bierne giver det til bidronningen for at give hende særlig næring under hendes produktive liv. Denne kongelige diæt gør, at dronningen er i stand til at lægge op til 3.000 æg om dagen, og er det, der er grunden til, at hun kan leve i over 6 år, hvor almindelige arbejderbier, er lever af almindelig honning, kun lever i 4-6 uge. 

Du kan få del i biernes "superføde" i form af Forever Royal Jelly™.


Forever Royal Jelly™ indsamles i uforstyrrede, afsides beliggende naturområder og bjergegne, hvis forhold giver et ideelt miljø for bikuberne. Geleén udtrækkes af bikuberne og frysetørres med det samme. Denne procedure fjerner overflødigt vand fra produktet, mens alle de nyttige næringsstoffer forbliver intakte. 

Fyldt med energi

Forever Royal Jelly™ bidronningegelé indeholder bl.a. vitamin B (pantotensyre), som er et af kroppens vigtigste stoffer. Det er især gavnligt, hvis du ønsker lidt mere energi, idet det bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt til normal mental ydeevne.

Forever Royal Jelly™ tabletterne kan tygges, og de smager rigtigt dejligt. Anbefalet dosering er en tablet to gange dagligt. 

Masser af grønt og frugt!

SUPERFØDE

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage