Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Bee Pollen™

Forever Bee Pollen™ er et rent naturprodukt, og det indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer. Hver tablet indeholder 500 mg ren bipollen, forstærket med honning og bidronningegelé. 

Pollen er det frugtbare støv fra blomster, som bierne indsamler og bringer tilbage til bikuben, hvor den bruges som føde og nødvendig proteinkilde til larverne. Uden pollen ville hverken planter, træer eller blomster overleve. Og det ville vi mennesker heller ikke. 

Den friske, potente bipollen i Forever Bee Pollen™ tabletterne bliver indsamlet af honningbier ud fra nøje udvælgelse. Næringsstofferne i bipollen er nemt fordøjelige og har en høj næringsværdi. 

Perfekt føde fra bierne

Bipollen betragtes som naturens måske mest perfekte føde. Det værdsættes af mange over alt på jordkloden. Ikke mindst aktive mennesker sætter pris på dette naturprodukt, der indeholder et bredt spektre af vigtige næringsstoffer. Og især om foråret har rigtig mange glæde af kosttilskuddet. 

Forever Bee Pollen™ tabletterne er lette at sluge og har en let smag af honning. 

Dosering: Start med en lille dosis (1/2 tablet) for at sikre imod en allergisk reaktion. Forøg derefter dosis til du får 1 tablet 3 gange om dagen. 

Dit daglige vitamintilskud!

SUPERFØDE


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage