Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

C9 samkøb

Tag ni dage med C9 programmet sammen med din bedre halvdel eller andre samboere og spar penge ved at købe en enkelt C9 startpakke og så blot tilkøbe enkelte produkter i stedet for at købe en komplet startpakke til hver person.

En C9 startpakke indeholder 1 pose Forever Ultra, som nøjagtig passer til de 9 dage for 1 person. Der udover indeholder pakken 2 liter Aloe vera drik, som er nok til ca. 16 dages brug. Ydermere er der Forever Therm tabletter, der rækker til 30 dage og Forever Fiber sticks ligeledes til 30 dage.

KØB til 1 person:

Når man som enkeltperson køber en C9 boks, er der Aloe vera drik til en uge ud over de 9 dage, og Forever Therm og Forever Fiber til i alt 30 dage. Man kan altså glæde sig over, at man har de gode kosttilskud til et lille stykke tid efter 9-dages forløbet, indtil man får bestilt nye forsyninger af kosttilskuddene hjem, så man kan fortsætte den sunde livsstil - eller måske vælger at fortsætte med F15, som er den naturlige fortsættelse efter C9, hvis man vil opnå større vægtkontrol og gerne vil i bedre form også.

Del og tilkøb

I vil naturligvis hver især kunne downloade den digitale vejledning, så I kan nøjes med at tilkøbe ekstra produkter, hvorved I vil have nok til at gennemføre 9-dages programmet. 

KØB til 2 personer: 

1 komplet C9 boks (valgfri variant) 
1 pose Forever Ultra (vælg ml. vanille ell. kakao)
1 liter Aloe vera drik (valgfri smagsvariant)

- så er der nok til to personer i de ni dage, og der vil være kosttilskud til nogle få ekstra dage efter de 9 dage. Totalpris: 1.942,- (kr. 971,- pr. person).

KØB til 3 personer: 

1 komplet C9 boks (valgfri variant)
2 poser Forever Ultra (vælg ml. vanille ell. kakao)
2 liter Aloe vera drik (valgfri smagsvariant)

- så er der nok til tre personer i de ni dage, som selve C9 forløbet varer. Totalpris: 2.489,- (kr. 830,- pr. person).

Se priser og bestil de enkelte produkter herunder. 

Har du spørgsmål om C9 eller andre produkter fra Forever Living, er du altid velkommen til at kontakte F.I.T. vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99 eller via email til info@aloevera4ever.dk

Læs alt om C9 fra A-Z her 

Prøv også det nye sundhedsprogram DX4 fra Forever Living!

DX4 Body Balancing System har en holistisk tilgang til sundhed og velvære i dybden. Det er et 4-dagsprogram, der har til formål at gøre brugeren mere bevidst om sine kostvaner og styrke samspillet mellem krop og sjæl.Programmet er ikke udviklet til vægtkontrol, men til at inspirere dig til at modstå fristelser, rydde ud i de dårlige vaner og negative tanker med en bevidst, nærværende og gennemtænkt tilgang til kost og livsstilsmål.

Læs mere om DX4 her

Silkeblød hud!

PLEJENDE OG
BLØDGØRENDE
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage