Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Instant Hand Cleanser™

Vask hænder uden vand

Forever Instant Hand Cleanser er renseproduktet til dig, der gerne vil vaske hænder hyppigt - også hvor der ikke er adgang til vand og sæbe - og som søger et mildere håndrens produkt, der både rengør effektivt og hurtigt - og samtidig fugter og plejer huden.

Forever Instant Hand Cleanser er en genial rensegel, der indeholder 70% alkohol, plejende og fugtgivende Aloe vera samt glycerin, der beskytter og hjælper med at bevare fugten.

Hav sæbegelen med på farten, og brug den hvor som helst, da du ikke behøver at skylle den af, men kan lade den lufttørre helt ind, uden at den efterlader en fedtet fornemmelse på hænderne.

Til picnic, grill i haven eller tur i byen med venner

Rigtig mange har været meget glade for Forever Hand Sanitizer, som er et hånddesinfektionsmiddel, men den nye Forever Instant Hand Cleanser føjer en ny dimension til begrebet hygiejne uden for hjemmet, som er så vigtig for os alle i dag. På jobbet, i butikker, i den offentlige transport, på restauranter - ja, overalt, hvor der færdes andre mennesker. 

Kort sagt så er det et nyttigt hygiejneprodukt til alle, der bevæger sig i det offentlige rum og må røre ved overflader, der også berøres af andre. Flasken har en passende størrelse, så den kan stå på bordet, og den er nem at have med i tasken eller i handskerummet i bilen. 

Bemærk at Forever Instant Hand Cleanser er et kosmetisk produkt på niveau med sæbe og ikke kategoriseret som desinfektionsmiddel.

Dejlig, flydende sæbe til hele familien!

TIL ANSIGT,
HÆNDER OG KROP

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage