Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Hand Sanitizer™

Velduftende og plejende "dræber"


I en aktiv hverdag kommer man i kontakt med en masse bakterier og vira. Her er det godt at have Forever Hand Sanitizer™ ved hånden. Det er en velduftende hånddesinfektion (håndsprit) med ætanol, Aloe vera, honning, glycerin og E-vitamin. Den er effektiv mod bakterier og diverse vira (dræber 99,9%), men mild og skånsom mod huden.


Forever Hand Sanitizer™ dufter dejligt friskt af lavendel og citron. De fugtgivende ingredienser Aloe vera, honning og glycerin kompenserer for den udtørrende effekt, som ætanol normalt har på huden. Aloe vera, E-vitamin og honning har også en hudplejende effekt og ydermere beskytter glycerin huden. 


Smart i en fart

Forever Hand Sanitizer™ er praktisk at have med på farten i den lille handy flaske med doseringslåg.

Flasken lukker tæt med en smart klik-mekanisme, som også gør det nemt at dosere den rette mængde hånddesinfektion med blot et enkelt tryk på flasken. 

Hav den med på indkøbsturen, i bilen, til stranden og på rejser, hvor der ikke altid er sæbe og vand til rådighed. Så kan du få rengjort dine hænder omhyggeligt overalt, så du undgår at få uønskede bakterier og forkølelsesvira med hjem. 

Tips: Forever Hand Sanitizer™ kan også bruges som brillerens!

Hånddesinfektion til både børn og voksne

God håndhygiejne er vigtig for alle aldre. Forever Hand Sanitizer™ hånddesinfektionsmiddel er velegnet til såvel voksne som børn, så giv også dine store børn en flaske med, når de skal ud på egen hånd, hvor der ikke er sæbe og vand i nærheden.

Børn under 6 år bør dog kun bruge hånddesinfektion under opsyn fra voksne. Selvom en hånddesinfektion er smart på farten, så er god håndvask med sæbe og vand iflg. sundhedsmyndighederne nr. 1, når det gælder god håndhygiejne og at mindske smitterisiko.

Til håndvask kan jeg anbefale Aloe Liquid Soap, som er fugtgivende, plejende og mild. 

Forever Hand Sanitizer™ har modtaget bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Læs om Aloe Liquid Soap og se den korrekte måde at vaske hænder her >


Prøv også denne!

LUKSUS
SÆBE

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage