Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Sonya™ refreshing gel cleanser

Behagelig, blød rensegel

Sonya™ refreshing gel cleanser er for dig, der kan lide det naturlige og gerne vil have det nemt. Rensegelén indeholder ud over blødgørende, fugtbevarende og hudplejende Aloe vera en række rengørende botaniske stoffer, der ikke alene rengør, men også plejer din hud. 

Der udover indeholder refreshing gel renselotionen blødgørende ingredienser som f.eks. koldpresset olie fra baobabtræets frø. Det giver en mild, pH-balanceret afrensning af din hud, der gør din hud ren og glat uden at udtørre den.

  • mild, men samtidig effektiv og forfriskende rens, der ikke udtørrer huden
  • behagelig, blødt skummende, hudplejende formel
  • blødgørende og fugtighedsbevarende ingredienser
  • til alle hudtyper, ekstra god for kombinationshud

Jeg lover dig, at det er en sand fornøjelse at afrense din hud både morgen og aften.

En dejlig, ren fornemmelse

Mange renseprodukter og sæber gør huden irritabel og tør. Med Sonya™ refreshing gel cleanser vil du opleve det stik modsatte - nemlig blød, frisk og lækker hud. Du vil blive forbavset over, hvor dejlig en fornemmelse, din hud efterlades med. Men det er faktisk ikke så underligt, for rensegelen er spækket med naturlige ingredienser, som din hud bare vil elske. 

Sonya™ refreshing gel cleanser har modtaget bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Den nye generations gelébaserede ansigtsrensemiddel har en blødt skummende formel, der giver en opfriskende fornemmelse, mens den samtidig renser blidt og effektivt - uden at udtørre huden.

Sonya™ refreshing gel cleanser er en del af Sonya™ daily skincare system, som indeholder 4 grønne produkter, der alle er baseret på Aloe vera gel og spækket med botaniske ingredienser. Serien er velegnet til normal og kombineret hud, uanset alder. 

Ikke til at undvære!

BLØDE LÆBER

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage