Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Aloe Liquid Soap og Aloe Body Wash

Ren lykke: Aloe Body Wash + Aloe Liquid Soap

394,00 kr.
Om fragt og levering
Varenummer: 633-646

Så ren, blød, glat og lækker fra top til tå


Pure Happiness består af Aloe Liquid Soap og Aloe Body Wash™. Sæber i flydende form, når de er allerbedst, fra top til tå - lige fra afrensning af ansigtet til tåspidserne, og den skønne Aloe Body Wash™ er den fuldendte kropssæbe til både kar- og brusebadet. Et rensende sæt, der vil blive elsket - hver dag!


Øvrige ting på billedet medfølger ikke. 

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Aloe Liquid Soap: Kan anvendes både i ansigtet, til hænderne og andre steder på kroppen. Start og slut dagen med behagelig afvaskning med Aloe Liquid Soap, som har en dejlig mild duft. Hav den stående både på badeværelset og i køkkenet. Meget mild og hudvenlig. Kan også fjerne øjenmakeup, da den ikke irriterer øjnene. 

Aloe Body Wash™: Aloe vera er med sine hudplejende egenskaber er det perfekte fundament for Aloe Body Wash. Den har desuden fint selskab af arganolie, en let olie, der hurtigt absorberes af huden og giver en glat fornemmelse. Hudplejende jojobaestere og arnikablomsterekstrakt er med til at blødgøre huden og tilføre fugt. Antioxidanten C-vitamin plejer huden og tilfører den næring. Ren lykke!

Læs mere ved de enkelte produkter her i shoppen.

Gratis julegaveindpakning

Ønsker du julegavepose til indpakning med ved din ordre, så kan du gratis i november og december få en med, der passer i størrelsen til denne gave. Se her >

Læs mere om produkterne ved de enkelte produkter i shoppen.

Læs mere om produkterne ved de enkelte produkter i shoppen.


Læs mere om produkterne ved de enkelte produkter i shoppen.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage