Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Malosi™

Forever Malosi Fine Fragrance er en maskulin duft, der omfavner sanserne med en sofistikeret blanding af krydrede toner og varme trænoter som bergamot og sandeltræ. Den forfriskende symfoni af cypres og citrus skaber en unik duftoplevelse, der tager inspiration fra Samoas tropiske strande, krystalklare vand og den gæstfrie kultur.

Det samoanske ord "Malosi", som oversættes til "Power" på engelsk eller "Styrke" på dansk, tilføjer en dyb symbolsk betydning til denne eau de parfum, der ydermere er vegansk. Lad dig fordybe i en duftoplevelse, der udtrykker styrke og raffinement inspireret af den smukke samoanske arv.

Måske kender du osse en, som ville synes godt om den feminine duft - Forever Alofa Fine Fragrance?


Den bedste duftoplevelse

 

Dufte kan nemt nedbrydes og miste deres kvalitet, når de udsættes for faktorer som varme, lys eller luft. Derfor anbefales det at opbevare dine fine dufte et køligt og mørkt sted, for eksempel i køleskabet, for at bevare deres kraft og langvarige virkning.


En ekstra tip til at forbedre din duftoplevelse er at være opmærksom på hudens tilstand. Fugtig hud har en større evne til at absorbere og bevare duftnoter. For at maksimere effekten kan du overveje at anvende en parfumefri hudlotion inden påføring af din foretrukne duft. Dette ikke kun tilføjer fugt til huden, men skaber også en ideel base for parfumen, hvilket gør duften mere varig og intens. Ved at integrere disse simple, men effektive trin, kan du sikre, at din duftoplevelse er optimal og varer længere.


Dufte giver gode minder. Derfor skal du opleve Forever Malosi Fine Fragrance!

Top-, mellem- og bundnoter i duften
På billedet kan du se, hvilke duftstoffer, der indgår i Forever Malosi™.
Duftstoffer kategoriseres i noter, hvor topnoterne initierer det første indtryk. Mellemnoterne tilføjer substans, og bundnoterne fikserer duften og registreres til sidst. Ved parfumeskabelse er det afgørende at inkludere alle notetyper, normalt bestående af 5-20% topnoter, 50-80% mellemnoter og 5-20% bundnoter.
Topnoter frigives øjeblikkeligt ved påføring og skaber det indledende indtryk med små, lette molekyler, der fordamper hurtigt.
Mellemnoter opleves lige før toppen forsvinder og bidrager normalt med en fyldig duft.
Bundnoter tilføjer dybde ved at opretholde og forstærke den lyse top og mellem med store, tunge molekyler, der fordamper langsomt og viser sig efter et stykke tid.

Pas på dine øjne!

GODT SYN
HELE LIVET
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage