Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Kids™

Med multivitamintabletten Forever Kids™ kan du give dit barn alle de vitaminer og mineraler, som en krop i voksealderen har brug for. Det er en lækker tablet med frugt- og vindruesmag, der kan tygges eller suttes på, og som er uden kunstige smags- og farvestoffer eller konserveringsmidler. 


Du behøver ikke engang at minde dit barn om at tage sin vitamintablet, fordi han eller hun vil helt sikkert virkelig elske Forever Kids vitaminpiller og bede om flere!


  • Understøtter sund vækst og udvikling
  • Vigtige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer
  • Intet tilsat sukker, kunstige farve- og smagsstoffer eller konserveringsmidler
  • Glutenfri

Unik grøntsags- og frugtblanding

Denne multivitamin er specifikt sammensat til det ernæringsmæssige behov hos børn i voksealderen med en blanding af 12 vigtige vitaminer og zink. 

Eksempelvis hjælper C-vitamin med at bevare immunsystemets normale funktion, mens vitamin D bidrager til normal vækst og udvikling. Vitamin B12 bidrager til sund kognitiv funktion og udvikling.

Forever har yderlig hævet ernæringsværdien ved at inkludere en kompleks grøntsags- og frugtblanding med næringsekstrakt fra hele 20 grøntsager, frugt og bær - nemlig æble, rødbede, rød chilipeber, tomat, jordbær, tranebær, acaibær, mangostan, gojibær, granatæble, blåbær, broccoli, spinat, grønkål, gulerod, græskar, vindruer, hvidkål, løg og acerola.

Til børn i alle aldre

Forever Kids er beregnet til børn fra 3 år og opefter (ja, de er såmænd også gode til voksne, men her anbefaler jeg nu alligevel Forever Daily!). 

Dit barn vil se frem til den daglige, velsmagende vitamintablet, og du kan være tryg ved at vide, at barnet får alle de næringsstoffer, hans eller hendes krop har brug for.

Start på en frisk!

C9 KICKSTART
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage