Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Immune™ Gummy

Vitaminer eller vingummi?

Med Forever Immune™ Gummy er det svært at skelne, fordi de smager så godt. Men med 10 vitaminer og mineralet zink fortjener dette splinternye Forever-tilskud virkelig at blive mærket som et multivitamin. Denne lækre tyggetablet med tropisk frugtsmag indeholder vitamin B6, A, B12, C, D og zink, som alle bidrager til immunsystemets normale funktion. ⁠


  • Let at tage, tyggetabletter
  • Veganer venlig
  • Mindre tilbøjelige til at klæbe sammen eller smelte i varmere temperaturer
  • Tropisk frugtsmag

Få mere energi

Forever Immune™ Gummy fokuserer fuldt ud på immunsystemet. Vitaminerne A, B6, B12, C, D, folsyre og mineralet zink bidrager til immunsystemets normale funktion.

Forever Immune™ Gummy hjælper dig med at holde energien og humøret højt hele dagen. Vitaminerne C, B6, B12, niacin og folsyre bidrager alle til at mindske træthed og udmattelse. Vitamin C, B6, B12, niacin og biotin bidrager også til et normalt energistofskifte.

Det er svært at skelne mellem, om det er en vingummi og et kosttilskud, fordi de er så lækre. Konsistensen er blød og nem at tygge, næsten som geléslik. Den tropiske smag af mango kommer fra naturlig tilsætning af mangoaroma. Den friske, orange farve kommer fra saflorblomsten, æble og gulerod.

Formlen er selvfølgelig vegansk og helt fri for gelatine.

Med collagen og elastin

FUGT OG PLEJE

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage