Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Udsolgt
Udgået
Aloe Heat Lotion (udgået)
Aloe Heat Lotion (udgået)
Aloe Heat Lotion (udgået)

Aloe Heat Lotion

162,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 064

Salg af Aloe Heat Lotion stoppede 17.12.2022 i hele EU. Læs mere her.


Jeg anbefaler i stedet for den nye Aloe Cooling Lotion, der bl.a. har afslappende, beroligende og kølende egenskaber. Læs om og bestil den her. 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Skøn massage til trætte kroppe

Massagelotion med Aloe vera, methylsalicylat, mentol og eukalyptusolie. Dufter af pebermynte. 118 ml. 


Til hvem?

Aloe Heat Lotion er velegnet til alle, der sætter pris på en dejlig, afslappende massage. Både populær blandt personer, der træner meget og ofte, og hos dem, der har et stillesiddende kontorjob og har behov for at få løsnet nakke og/eller ryg op med en dejlig omgang massage.

Du får:

  • en afslappende massagelotion
  • en dejlig konsistens, der ikke klistrer
  • en cremet formel, der giver et godt greb
  • et indhold af beroligende ingredienser

Mange anvendelsesområder

Efter en lang dag på kontoret, i haven eller efter træning ved vi alle, hvordan kroppen har det. Når det er tid til en afslappende massage, så prøv Aloe Heat Lotion. Aloe Heat Lotion er en massagelotion med en cremet konsistens, der giver et godt greb og trænger godt ind i huden uden at klistre.

Gennemtænkt indhold

Aloe Heat Lotion er desuden spækket med ingredienser, der forstærker den afslappende fornemmelse fra massagen, eksempelvis Aloe vera, arginin, allantoin og olie fra eukalyptus, sesam og abrikoskerner. Mentol og methylsalicylat bidrager med deres beroligende egenskaber og giver, sammen med eukalyptusolien, Aloe Heat Lotion en frisk duft.

Hvad er methylsalicylat?

I naturen forekommer methylsalicylat i mange stedsegrønne planter. Den har en karakteristisk, pebermynteagtig duft og anvendes på grund af sine beroligende egenskaber ofte i salve.

Hvad er allantoin?

I naturen findes allantoin eksempelvis i planten kulsukker. Allantoin har hudplejende, beskyttende og beroligende egenskaber.

Aloe Heat Lotion fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Påføres i rigelige mængder og masseres ind i huden.

Undgå kontakt med øjnene og sarte hudområder. Ved kontakt med øjnene skylles forsigtigt med vand i flere minutter. Søg læge, hvis irritationen varer ved. Kun til udvortes brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Methyl Salicylate (methylsalicylat), Propanediol, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Oleate Citrate, Arginine, Menthol, Sesamum Indicum Seed Oil (sesam), Prunus Armeniaca Kernel Oil (abrikos), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (eukalyptus), Cetyl Ethylhexanoate, Carbomer, Allantoin, Caprylyl Glycol (caprylyl glycol), Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbic Acid (C-vitamin), Hexylene Glycol, Citric Acid, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.a


FRI FRAGT (DAO PAKKESHOP)

Ved køb over 685 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage