Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Pleje gennem mange tusinde år

Aloe vera har plejet og gavnet mennesket i tusinder af år

Aloe vera er en subtropisk plante med tykke, kødfyldte blade, som kan lagre meget vand. I bladene findes en tyk gelé, som udover vand indholder små mængder næringsstoffer som vitaminer, mineraler og sekundære plantestoffer. Geléen kan enten drikkes eller blandes med andre ingredienser til forskellige hud- og kropsplejeprodukter. 

Forever Living Products er verdens største avler, forarbejder og distributør af Aloe vera drik og Aloe vera hud-, hår- og kropsplejeprodukter og har været det siden 1978. 

Nyttig indvortes såvel som udvortes

Som drik er Aloe vera gelen meget gavnlig som et dagligt kosttilskud, og udvortes tilfører Aloe vera fugt, blødgør og lindrer kløe efter insektstik. Smør Aloe Vera Gelly på huden, og det vil være det nærmeste, du kommer på geléen direkte fra planten. Det er også sådan, den har været anvendt gennem tiden. Man har knækket et blad af planten og ved behov anvendt geléen direkte på huden. 

Som kunde hos en Forever forhandler er du sikret højeste kvalitet på produkterne. Skulle et produkt alligevel ikke leve op til dine forventninger, kan du benytte Forevers tilfredshedsgaranti.  

Miljø, høj kvalitet og socialt ansvar

Forever tager vare på både miljøet og sine medarbejdere.

Der dyrkes med vekseldrift efter de fineste principper for ikke at udpine jorden. Samtidig er Forevers 50 millioner Aloe planter med til at reducere C02-udslippet med mange millioner tons hvert år. 

Når planten er moden og indholdet mest næringsrigt, høstes planten manuelt. Planterne presses med det samme, og den nypressede gelé stabiliseres straks ved hjælp af en patenteret proces, som bevarer næringsstofferne og forhindrer oxidering. 

Forever sørger også for, at medarbejderne har et godt og sikkert arbejdsmiljø, og da verden er andet end Forever, samarbejder virksomheden også med forskellige hjælpeorganisationer og humanitære projekter. 

VÆR SMART!
KØB VIA ID-NR.FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage