Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Aloe MPD 2x Ultra

Til rengøring og vask - både inde og ude

Forever Aloe MPD 2xUltra er et alsidigt rengøringsmiddel, der med korrekt fortynding kan bruges til stort set alle rengøringsjobs i hjemmet - i køkken, i baderum, til gulvvask, vinduesvask og som pletfjerner. Men det er ikke alt. Også til fx vask og rengøring af bilen, dækkapsler, campingvognen m.v. er det et uovertruffent rengøringsprodukt. 

Bogstaverne MPD betyder Multi Purpose Detergent, altså universalrengøringsmiddel.

I dagligdagen køber vi forskellige rengøringsmidler til forskellige ting. Ville det ikke være rart kun at købe ét produkt, der kan bruges til det hele - tøjvask, opvask, gulvvask og rengøring af badeværelset? 

Det kan Forever Aloe MPD 2xUltra!

Aloe MPD er et flydende, koncentreret og miljøvenligt rengøringsmiddel, der er sammensat til at være særdeles effektivt og meget økonomisk i brug.

Forever Aloe MPD 2xUltra er ideelt som vaskemiddel (til alle slags tøj), fantastisk til rengøring af både gulve, badeværelser inkl. som toiletrens, fliser og tæpper, og desuden perfekt til opvask i hånden.

Dette ufarlige, koncentrerede, blå, flydende rengøringsmiddel er fantastisk til at fjerne snavs, fedt og pletter, og da det er en væske, ridser det ikke eller sætter mærker på fladerne i badeværelset. 


Da Aloe MPD dækker så bredt, betyder det en stor økonomisk besparelse til brugeren, såvel som pladsmæssig. 

Forever Aloe MPD er ydermere miljøvenligt. Alle de overfladeaktive stoffer, tensider, som produktet indeholder, er biologisk nedbrydelige, så den negative miljøpåvirkning minimeres. De nedbrydes ved naturlige processer og giver således færre miljøproblemer i vores vandløb. Forever Aloe MPD er også fosfatfri og uden blegemidler. 

Flasken er ydermere fremstillet i miljøvenlig og genanvendeligt materiale. 

Grundet dets evne til at give blødhed til såvel hud som tøj, er der tilført Aloe vera til Forever Aloe MPD.

Anvendelse af Forever Aloe MPD

Almindelig rengøring: 10 ml til ca. 5 l vand til f.eks. gulvvask, rengøring af badeværelse, fliser, tæpper og biler, både indvendigt og udvendigt.

Tøjvask: 5-15 ml, afhængigt af vandets hårdhed og vaskemaskinens størrelse. 

Pletrensning: Hæld Forever Aloe MPD 2X Ultra direkte på pletten, og sæt i blød før vask.

Opvask: Hæld kun nogle få dråber på opvaskebørsten, og opnå et strålende rent resultat. Forever Aloe MPD 2X Ultra er dog ikke velegnet til maskinopvask, da det skummer meget. Ønskes det anvendt til maskinopvask, skal det fortyndes med vand først. 

Skønt efter badet!

BLØD OG GLAT
IKKE SPOR KLISTRET
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage