Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Aloe Liquid Soap, Forever Aloe Lips, Aloe Propolis Creme, Aloe Vera Gelly

Teenager sættet: Aloe Liquid Soap + Aloe Vera Gelly + Aloe Propolis Creme + Forever Aloe Aloe Lips

618,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 022-051-061-633

Det bedste hudplejesæt til alle unge, der vil pleje huden rigtigt.


Young Club består af fire af Forevers all-round produkter, nemlig Aloe Liquid Soap, Aloe Vera Gelly, Aloe Propolis Creme og Forever Aloe Lips™ (i nyt design). Det er den perfekte gave til teenageren og andre, der gerne vil passe rigtigt godt på sin hud, uden at det skal være alt for avanceret. 


Øvrige ting på billedet medfølger ikke. 

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Aloe Liquid Soap: Kan anvendes både i ansigtet og på hele kroppen. Start og slut dagen med behagelig afvaskning med Aloe Liquid Soap, som er en flydende sæbe med dejlig mild duft. Meget mild og hudvenlig. God til rengøring af uren hud og hud med acne. Gør ansigt og hænder silkebløde. Kan også fjerne øjenmakeup, da den ikke irriterer øjnene. 

Forever Aloe Lips™: Læbepomade med jojoba, som fugter og blødgør læber, som er tørre og sprukne af vind og vejr. Vandfri og derfor også meget velegnet i koldt vejr. 

Aloe Propolis Creme: Fugter og blødgør tør og ru hud, både i ansigtet og overalt på kroppen. Også velegnet til sart hud. Trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Kaldes også for "teenagercremen" pga. dens gode egenskaber ved ung og udfordret hud. Indeholder bl.a. Aloe vera, propolis, kamille, A-vitamin og E-vitamin.

Aloe Vera Gelly: "Planten på tube". Svalende, blødgørende og fugtbevarende. God ved uren hud. Fremskønner cellefornyelsen. Derfor supergod til teenager-hud. Anvendes i kombination med Aloe Propolis Creme eller skiftevis morgen og aften efter ønske.

Læs mere ved de enkelte produkter her i shoppen.

Gratis julegaveindpakning

Ønsker du julegavepose til indpakning med ved din ordre, så kan du gratis i november og december få en med, der passer i størrelsen til denne gave. Se her >

Læs mere om produkterne ved de enkelte produkter i shoppen.

Læs mere om produkterne ved de enkelte produkter i shoppen.


Læs mere om produkterne ved de enkelte produkter i shoppen.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage