Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Garlic-Thyme™

Lugtfri hvidløgskapsler

Forever Garlic-Thyme™ er en blød, lugtfri kapsel med en kombination af velgørende hvidløgsekstrakt og timian. De små kapsler er glutenfri og lette at sluge. En kapsel svarer til ca. 10 mg hvidløgsekstrakt og 50 mg timian. Anbefalet daglig dosis er 3 kapsler. 

Mennesket har i flere tusind år brugt hvidløg og timian i maden, og begge dele har gennem alle tider været anset for at have velgørende sundhedsmæssige egenskaber. 

Effektive antioxidanter

Brugen af hvidløg og timian i menneskets kost kan spores tusindvis af år tilbage. Det findes optegnelser om, at ikke mindst hvidløg har været anvendt af grækere, romere, jøder og egyptere. 

Hvidløg er en kompleks plante. Det væsentligste aktive stof i rå hvidløg er allicin. Når hvidløg skæres i stykker eller presses, reagerer allicinen med enzymet allicinase, som også findes i hvidløg, og producerer allicin. Det er dét, der giver hvidløg dets karakteristiske skarpe lugt. 

Allicin er den væsentligste aktive ingrediens i Forever Garlic-Thyme-kapslerne. Andre aktive ingredienser er ajoven og lecithin. Hvidløg indeholder også germanium, som er et mineral-sporstof, samt selen, som er et spormineral og en antioxidant. 

Timian indeholder tannin, fenol og thymol (saponiner). Disse er også effektive antioxidanter. Andre gavnlige næringsstoffer i Forever Garlic-Thyme™ er kalium, calcium, magnesium, B-vitaminer og C-vitamin. 

Så alt i alt et kraftfuldt kosttilskud. 

Med collagen og elastin

FUGT OG PLEJE

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage