Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Fields of Greens™

Direkte fra naturen

Forever Fields of Greens™ er et overflødighedshorn af sunde ingredienser og en nem og praktisk kilde til mange af de næringsstoffer, som findes i grøntsager, og som så ofte mangler i tilstrækkelig mængde i vores moderne kost. 

Med Forever Fields of Greens™ får du ungt, grønt byggræs, lucerne (også kaldet alfalfa), hvedegræs og cayennepeber komprimeret i en lille tablet, der ydermere er tilsat honning, som giver både næring og energi.

Navnet Fields of Greens passer rigtigt godt til dette velafbalancerede kosttilskud. Direkte fra naturen og specielt udviklet for at bekæmpe utilstrækkeligheden ved fastfood og færdigretter. 

Spis som køerne

Forever Fields of Greens™: Når vi kører ude på landet om foråret eller sommeren, kan vi ikke undgå at blive opløftede ved synet af de friske grønne marker og det gule korn, der modnes og siden høstes. 

Vi ved godt, hvad der er godt. Alligevel tager vi ofte en tur omkring fastfood-restauranten eller vi går lige forbi grøntsagsafdelingen i supermarkedet for i stedet for at tage mad i dybfryseren, køledisken eller på hylderne med færdigretter, der kan tilberedes på få minutter eller blot varmes. 

Vi fodres med råd om at spise frugt og grønt, men vores moderne, aktive livsstil får os alt for ofte til at vælge tidsbesparelsen ved fastfood og færdigretter frem for de gode, ernæringsmæssige egenskaber ved friske fødevarer, og vi får ikke de vigtige næringsstoffer i de nyhøstede kerner og grøntsager. 

De tre vigtigste ingredienser

Byggræs: Saften af unge bygplanter indeholder en rig mineralcocktail af kalium, calcium, magnesium, jern, natrium, kobber, fosfor, zink og mangan. 

Hvedegræs: Et næringsrigt fødemiddel, som har et stort indhold af vitaminer, mineraler og sporstoffer. Det hævdes, at næringsværdien i 0,5 kg friske hvedeplanter svarer til over 10 kg friske grøntsager.

Lucerne: Da lucernerødderne kan bore sig helt ned til 420 cm i jorden, trækker de mineraler op fra den næringsrige jord, og denne plante er derfor et af de menneskelige fødemidler, der er rigest på mineraler. Mineralerne er i fuldstændig balance. Lucerne er også en fortrinlig kilde til vitaminerne A, B6, E og K. 

De vigtige mælkesyrebakterier

8.000.000.000
AF DE GODEFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage