Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Alofa™

Forever Alofa Fine Fragrance er en forførende, feminin duft til kvinder, der fusionerer varme blomsterdufte, sød jasmin, blid sandeltræ og et hint af citrus. Det er en eau de parfum, der er inspireret af Samoas tropiske strande og gæstfrie kultur. Ordet Alofa, som betyder kærlighed på samoansk, tilføjer en ekstra dimension af betydning til denne fortryllende duftoplevelse.

Måske kender du osse en, som ville synes godt om duften til ham - Forever Malosi Fine Fragrance?


Duft og følelse

 

Vores lugtesans er et ekstremt følsomt redskab. Den fortæller os hver dag, hvad vi kan lide – og ikke kan lide. Vi har i alt cirka 20 millioner sanseceller i næsen, og et menneske kan registrere mellem 10.000 og 40.000 dufte, der enten kan opleves behagelige eller ubehagelige.


Dufte påvirker os alle, og det er meget individuelt, hvordan vi reagerer på dufte. Derfor skal du opleve Forever Alofa Fine Fragrance!

Duftnoter
På billedet kan du se, hvilke duftstoffer, der indgår i Forever Alofa™.
Duftstoffer opdeles i noter, hvor topnoterne skaber det indledende indtryk. Mellemnoterne tilføjer substans, mens bundnoterne fikserer duften og optræder sidst. Ved skabelse af parfume er det afgørende at inkludere alle notetyper, typisk bestående af 5-20% topnoter, 50-80% mellemnoter og 5-20% bundnoter.
Topnoter: Frigives straks, når du sprøjter din duft på. Toppen består af små, lette molekyler, der fordamper hurtigt, men skaber det første indtryk.
Mellemnoter: Opleves lige før toppen forsvinder. Normalt en rig duft.
Bundnoter: Tilføjer dybde til duften og medvirker til at vedligeholde og forstærke den lysere top og mellemnote. Består af store, tunge molekyler, der fordamper langsomt, og først dukker op efter et stykke tid.

Bevæg dig rask!

AKTIV HELE
LIVET
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage