Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Vitolize™ Women

Vitaminpillen specielt til kvinder

Vitolize™ Women er et kosttilskud for kvinder med et fint miks af alle de vigtigste vitaminer og mineraler tilsat et fint udtræk fra frugter og urter. 

Dette eksklusive kosttilskud er et resultat af studier af kvindens næringsmæssige behov i de forskellige stadier i livet. Vitolize™ Woman er med andre ord udviklet med åbne øjne for kvinders særlige behov gennem livet. Hvad enten det er den unge kvinde, der ønsker at blive gravid, karrierekvinden, der skal nå så meget i en travl hverdag, kvinden i overgangsalderen eller kvinden, der er nået længere i livet.

Vitaminerne og mineralernes gavnlige funktion i Vitolize™ Women

  • Vitamin C, jern, B6, B12 og folsyre bidrager til at mindske træthed og udmattelse, samt til immunsystemets normale funktion. 
  • Vitamin C bidrager endvidere til normal kollagendannelse, som har betydning for normalt fungerende blodkar, brusk, knogler, hud, tandkød og tænder. Sammen med vitamin E bidrager vitamin C til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
  • Vitamin C øger også optagelsen af jern.
  • Vitamin B6 bidrager til at regulere hormonaktiviteten.
  • Vitamin B6 og B12 bidrager til normal energiomsætning og til nervesystemets normale funktion.

  • Folsyre er særligt vigtigt for kvinder, som ønsker at blive gravide, da dette vitamin behøves til støtte for fosterets normale udvikling. Folsyre bidrager nemlig til vævsvæksten hos gravide, samt til normal bloddannelse.
  • Vitamin D bidrager til normal optagelse/udnyttelse af calcium og phosphor. Vitamin D bidrager også et normalt calciumindhold i blodet, ligesom til at vedligeholde normal muskelfunktion og normale knogler. Vitolize™ indeholder det fulde dagsbehov af D-vitamin.
  • Jern bidrager til et normalt energistofskifte samt til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin. Desuden bidrager jern til normal ilttransport i kroppen.

Frugt- og urteblanding

Udover alle de nævnte vitaminer og mineraler indeholder Vitolize™ Women en speciel frugt- og urteblanding med tranebær, æble, passionsblomst og den kinesiske schizandra. Det er frugter og urter, der hver for sig er kendte for deres gavnlige virkning. Prøv evt. at google disse.

Vitolize™ fås også med særligt fokus på mandens helse. Læs mere om det her: Vitolize™ Men.

Brilliant skønhedspleje!

Aloe til din hud
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage