Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Gentleman’s Pride™

Hudpleje og frisk, maskulin velduft

Her har du en skøn Aloe vera baseret aftershave lotion, der føles som balsam for din hud, og som ikke indeholder alkohol, så den udtørrer ikke huden. 

Gentleman's Pride™ er en silkeblød lotion med hudplejende, fugtgivende og blødgørende Aloe vera, og den er tilsat hudplejende og beroligende urter som rosmarin og kamille. 

Gentleman's Pride™ har en frisk, maskulin duft, og den gør huden både frisk, glat og blød, og bliver derfor hurtigt mandens foretrukne hudplejeprodukt. 

Selvom det kaldes en aftershave, kan Gentleman's Pride™ bruges når som helst, huden har brug for noget ekstra pleje, f.eks. også når huden er irriteret pga. vind og vejr. 

Mænd vil værdsætte denne fantastiske aftershave lotion, og kvinder vil elske duften!

Gentleman’s Pride™ plejer i stedet for at udtørre huden

Når barbermaskinen eller det skarpe barberblad bevæger sig henover din hud, kan den efterlade huden irriteret og med små hudafskrabninger, og du står tilbage med en hud, der godt nok er fri for skæg, men nu er alt for tør og måske med små røde knopper. 

Hvis du så påfører en aftershave - typisk med et højt indhold af parfumesprit eller alkohol, der er med til at udtørre din hud, og du derefter går ud i kulde eller sol, der yderlig udtørrer din hud, så er det ikke så underligt, at huden både kan føles øm og plaget og se hærget ud.

I Gentleman's Pride™ får du Forevers patenterede Aloe Vera gel, som er tilføjet et specielt miks af plejende og fugtighedsgivende urteudtræk og antioxidanter.

Alt sammen for at din hud skal både føles lækker og se godt ud. 

Blød og glat hud!

SKÅNSOM SCRUB
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage