Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Gavekort til Green Beauty Workshop

600,00 kr.
Om fragt og levering
Varenummer: 101

Gavekortet gælder som billet for 2-6 personer til en intro-workshop hos Aloe Vera Forever DK v/Lili Fisker, Skovbakken 9 i Holstebro. Prøv til workshoppen en kølende nakke/skuldermassage (her arbejder I sammen to og to) og en luksushåndkur. Duft, prøv eller smag en række produkter og hør om produktnyheder. 

Workshoppen foregår hos Aloe Vera Forever DK, Skovbakken 9, 7500 Holstebro.

1
+
Tilføj til kurv

VIGTIGT VEDR. LEVERING AF GAVEKORTET:

Hvis du bestiller produkter samtidig med, at du bestiller gavekortet, får du et trykt gavekort leveret sammen med produkterne. Bestiller du IKKE produkter på samme ordre, kan du vælge leveringsmåden "Pr. email", som er gratis, og du får i så fald tilsendt gavekortet som en PDF-fil pr. email.

Om workshoppen

Vælg mellem workshop formiddag, eftermiddag eller aften. Der serveres kaffe/the og lidt at nippe til.

Til workshoppen vil der være mulighed for at købe produkter, og der vil være nogle særlige tilbud, som kun gælder ifm. workshoppen.

Lidt pratisk: Lad halssmykker og fingerringe blive hjemme. Du skal alligevel tage dem af til workshoppen. Tag en soltop ell. lign. med stropper på af hensyn til nakke/skuldermassagen, så stropperne kan tages ud over skuldrene, og der er adgang til nakke og skuldre.

Varighed: 1,5-2 timer afhængigt af antal deltagere og spørgelyst.

Workshop bookes hos Lili Fisker, mobil 23 30 71 99.

Gavekortet har en værdi af kr. 600,-. Det kan kun anvendes til en Green Beauty Workshop hos Aloe Vera Forever DK i Holstebro og kan ikke konverteres til kontanter.

Se øvrige betalingsworkshops og polterabend events på beautyforever.dk

Hvis du har specielle ønsker vedr. gavekortet eller spørgsmål til brugen, kan du altid kontakte mig på 23 30 71 99 og aftale nærmere.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage