Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
-15%

Forever Marine Collagen™

TILBUD: 3 pakker = 90 dage

2.238,00 kr.
1.895,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 613-3

TILBUDDENE ved køb af 2 eller 3 pakker gælder i perioden 26. februar-3. marts 2024.

Hudpleje indefra

Prisvindende Forever Marine Collagen er et eksklusivt produkt, der booster kroppen med kollagen, vitaminer og mineraler med fuld fokus på hudens naturlige skønhed. 30 x 15 ml.

KØB MED FAST RABAT ALTID? - ring og hør nærmere på 23 30 71 99 eller læs mere om at købe med fast rabat her >

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

For at bevare hudens glød og spændstighed er det vigtigt at tænke over, hvad man bruger af afrensende og fugtgivende produkter. Men for at opnå de absolut bedste resultater, skal huden også plejes indefra. Derfor har vi taget udgangspunkt i de seneste forskningsresultater og den nyeste teknologi for at kunne give dig et kosttilskud, der ikke alene tilfører kollagen til kroppen, men som samtidig fremmer processen for at maksimere resultatet. 

Til hvem?

Huden afslører, hvordan du har det. Det indvendige afspejles udvendigt. Forever Marine Collagen er velegnet til både kvinder og mænd, der gerne vil pleje huden indefra for at få deres friskeste jeg frem. Fremstillet til alle, der ønsker at forkæle huden lidt ekstra.

Du får:

  • Et kosttilskud, der plejer hud, hår og negle
  • Marinekollagen
  • A- og C-vitamin samt biotin og mineralet zink
  • Drikkeklar portionspakning, med syrlig bærsmag

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, der findes naturligt i kroppen. Huden består eksempelvis af 70 % kollagen, og det findes også i negle og hår. Man skelner mellem bovinekollagen fra kvæg og marinekollagen fra fisk. Da peptidmolekylerne i marinekollagen er mindre, er de lidt lettere for kroppen at optage.

Kollagenet i Forever Marine Collagen udvindes fra vildtfangede fisk fra Nordatlanten. Fiskeriet reguleres med strenge kvalitetskontroller og følger internationale regler om ansvarligt fiskeri for at sikre bæredygtige fiskebestande.

Maksimér effekten

Når din egen krop producerer kollagen, kombinerer den aminosyrer og næringsstoffer fra proteinrige fødevarer som kylling, bønner, æg og fisk. Selve processen kræver desuden vitaminer og mineraler, eksempelvis C-vitamin og zink, som du får via citrusfrugter og grøntsager. Du kan altså hjælpe kroppens kollagenproduktion godt på vej med den rette kost.

Forever Marine Collagen indeholder både C-vitamin, der bidrager til normal kollagendannelse, og zink, der bidrager til at vedligeholde normale negle. Indeholder også A-vitamin, der bidrager til at vedligeholde normal hud, biotin, der bidrager til at vedligeholde normal hud og normalt hår, samt coenzym Q10.

Botaniske ingredienser

Forever Marine Collagen indeholder, foruden kollagen, en lang række botaniske ingredienser, som acerola, grøn te, gojibær og ekstrakt af sort peber, piperin. Tilsammen giver disse ingredienser Forever Marine Collagen en frisk, syrlig bærsmag.

Smarte portionspakninger

Intet pulver, ingen pletter, ingen klumper. Med Forever Marine Collagen får du et færdigblandet kosttilskud i smarte portionspakninger, lige til at tage med, uanset hvor du skal hen. Og bemærk: helt uden fiskesmag. I stedet giver vores friske ingredienser en syrlig bærsmag.

30 x 15 ml.

Drik én portion om dagen. Vi anbefaler, at du tager Forever Marine Collagen i mindst 1-3 måneder. Behøver ikke opbevares i køleskab.

Tip!

Det er nemt at glemme. Gør Forever Marine Collagen til en del af din morgenrutine, så du husker at tage den hver dag. Du kan tage kollagen når som helst på dagen, men den bedste effekt opnås ved at tage den på tom mave. Og den er absolut bedst at drikke kold, så den kan med fordel opbevares i køleskabet. Et køligt shot Forever Marine Collagen før morgenmaden er vores tip til en god start på dagen. Måske sammen med din daglige Forever Aloe Vera Gel!

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Vand, frugtsaftkoncentrat [æble (Malus domestica), acerola (Malpighia glabra)], fiskekollagen, fortykningsmiddel (akaciagummi, pektin), surhedsregulerende middel (citronsyre), sødemidler (erytriol, steviolglykosider), C-vitamin (natriumascorbat), A-vitamin (betacaroten), L-isoleucin, gulerodssaftkoncentrat (Daucus carota L.), aroma (muskatdrue, avocado), gojibærekstrakt (Lycium barbarum L.), ekstrakt af grøn te (Camellia sinensis L.), zink (zinkgluconat), emulgeringsmiddel (lecitin), coenzym Q10, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), ekstrakt fra sort peber (Piper nigrum), biotin (D-biotin).

Allergener: Se fed skrift

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Pr. 15 ml (DRI*)

Vitamin A (RE) 120 µg 15 %, Vitamin C 12 mg 15 %, Biotin 30 µg 60 %, Zink 4,2 mg 41 %, Fiskekollagen 3 g

*DRI = Dagligt Referenceindtag


FRI FRAGT (DAO PAKKESHOP)

Ved køb over 685 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage