Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Ny emballage - samme indhold

Forever Aloe Berry Nectar™

1 liter (PET-flaske m. pant)

295,00 kr.
Om fragt og levering
Varenummer: 834

Aloe vera-kosttilskud i drikkeform med C-vitamin og smag af tranebær og æble

En lækker udgave af vores Aloe vera-kosttilskud i drikkeform. Ligesom originalen består Forever Aloe Berry Nectar af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet, høstet, når den er perfekt moden. Indeholder desuden C-vitamin. Pant er inkluderet i prisen*.

*) Ved de nye 1-liter PET-flasker udgør pantbeløbet kr. 3,-. Når flasken er tom, kan du indløse panten, hvor du plejer at indløse pantemballage. Læs FAQ om de nye PET-emballager her >

Vælg volume:
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Forever Aloe Berry Nectar er velegnet til alle, der ønsker at indføre en ny vane i hverdagen. Indeholder C-vitamin, der blandt andet bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt til at vedligeholde immunsystemets normale funktion.

Du får:

  • 90,7% indergelé fra Aloe vera
  • C-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse og til at vedligeholde immunsystemets normale funktion
  • et naturligt sødet produkt uden farvestoffer og konserveringsmidler
  • miljøvenlig PET-flaske

Solmoden Aloe vera fra frugtbare jorde

Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor dyrkes den Aloe vera, vi bruger, Aloe barbadensis Miller, med vekselbrug på frugtbare jorde i et klima med over 2000 solskinstimer om året. Når Aloe veraen er perfekt moden, høstes den manuelt. Vi anvender kun den fineste indergelé, der stabiliseres for derefter at blive til Forever Aloe Berry Nectar.

For at garantere et sikkert produkt af højteste kvalitet, gennemgår vores Aloe vera en masse omhyggelige kontroller undervejs fra ingrediens til færdigt produkt. Vores Aloe vera er endda certificeret af International Aloe Science Council (IASC), hvilket beviser, at den er i en klasse for sig selv.

Til en sund krop

Forever Aloe Berry Nectar indeholder C-vitamin, der er et vigtigt vitamin. Det bidrager blandt andet til at mindske træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion.

 

Tranebær og æble

Vores Forever Aloe Berry Nectar har en syrlig smag af tranebær med et frisk strejf af sprøde æbler. Denne frugtrige kombination gør den til en favorit hos mange.

 

Miljøvenlig PET-flaske

Dette kosttilskud er fremstillet med ansvarlighed i alle led. Derfor er emballagen lavet af 100% genanvendelig PET-plast. Og ikke nok med det, flasken er fremstillet af 50% genbrugsplast. For vi har kun én jordklode. Derfor er det også oplagt at vælge en flaske med pant.


Omrystes før brug. Må ikke anvendes, hvis forseglingen under låget er i stykker eller mangler.

Anbefalet daglig dosis: Tag dagligt 3 portioner på 40 ml. Bland hver portion med 240 ml vand eller juice. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte varieret kost. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Opbevaring: Åben emballage opbevares i køleskab (maks. 7 °C). Holdbar 30 dage efter åbning, dog ikke længere end den angivne holdbarhedsdato.

Husk, at produkterne ikke indeholder konserveringsmidler og dermed er forgængelige madvarer, der skal opbevares køligt efter åbning. Sæt emballagen i køleskabet igen, så snart du har brugt den. Drik aldrig direkte af emballagen. Det kan overføre uønskede mikroorganismer, der reducerer holdbarheden. På emballagen anbefales opbevaring ved maks. 7 °C, men den kan med fordel opbevares ved 4 °C eller endnu koldere.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.


Stabiliseret Aloe vera-gelé [Aloe vera-gelé (90,7 %), antioxidationsmiddel (askorbinsyre/C-vitamin), surhedsregulerende middel (citronsyre)], æblejuicekoncentrat (4 %), fruktose, tranebærjuicekoncentrat (2 %).

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Pr. 120 ml (% DRI*):

Aloe Vera-gel: 108,8 ml (-)

C-vitamin: 67 mg (84 %)

*DRI = Dagligt Referenceindtag 

----

Kulhydrat pr. 120 ml: ca. 8 g.


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage