Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Udsolgt
Udgået
Forever Instant Hand Cleanser håndrens
Forever Instant Hand Cleanser håndrens
Forever Instant Hand Cleanser rensegelé

Forever Instant Hand Cleanser

125,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 6042

Ren og frisk uden vand

OBS! Dette produkt er udgået af sortimentet hos Forever Living Products. Jeg anbefaler i stedet for Forever Hand Sanitizer.

Nogle gange har man ikke adgang til vand og sæbe, men ønsker stadig at føle sig ren og frisk. Med Forever Instant Hand Cleanser er hjælpen altid lige ved hånden. Handgelen rengør hænderne hurtigt og effektivt, og den kraftfulde formel med plejende Aloe vera bevirker, at dine hænder straks føles rene og friske. Med sine fugtgivende egenskaber beskytter Forever Instant Hand Cleanser hele familien, uanset hvilke eventyr der venter. 250 ml.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

Til hvem?

På arbejdet, i butikken, på toget. Til alle, der bevæger sig i forskellige miljøer og udsættes for mere eller mindre rene overflader. Med en Forever Instant Hand Cleanser i tasken kan du altid føle dig tryg ved at have adgang til hurtig og effektiv afrensning, der ikke udtørrer huden. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver skylle gelen af. Bar lad den lufttørre og fugte din hud.

Du får:

  • Formel med 70 % alkohol
  • Styrken fra Aloe vera
  • Fugtbevarende og beskyttende glycerin
  • En gel, der tørrer hurtigt og ikke fedter
  • En skøn, frisk duft

Renser og fugter

Du vil sikkert bruge Forever Instant Hand Cleanser flere gange om dagen, og så er det vigtigt, at den ikke udtørrer huden, men i stedet plejer og fugter. Her står vores egen Aloe vera til tjeneste med sine hudplejende egenskaber. Til at hjælpe sig har den glycerin, der beskytter og bevarer fugten.

Gør som følger:

Tag en lille mængde Forever Instant Hand Cleanser på et papirlommetørklæde, og tør hænderne med det. Produktet kan også påføres hænderne direkte og gnides ind i 30 sekunder, eller til produktet er lufttørret.

Husk, at….

Forever Instant Hand Cleanser er et kosmetisk produkt på niveau med sæbe. Det er simpelthen en kraftig rensegel, man altid kan have med sig, og som man ikke behøver skylle af.

Tryk en lille mængde Forever Instant Hand Cleanser ud på et papirlommetørklæde. Tør hænderne med papirlommetørklædet. Alternativt kan du trykke en lille mængde Forever Instant Hand Cleanser ud i håndfladen. Gnid produktet godt ind i hænderne, og lad det lufttørre i 30 sekunder.

Alcohol, Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Glycerin, Carbomer, Aminomethyl Propanol, T-Butyl Alcohol, Benzophenone-1, Denatonium Benzoate, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, CI 47005, CI 42051.

Bemærk, at indholdet kan ændres, og det altid er oplysningerne på pakningen, der gælder.

FRI FRAGT (DAO PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage