WOW! Forever Aloe Vera Gel er suveræn

2018-05-08
Forever Products Inspiration

Endnu bedre indhold, bedre smag, mere miljøvenlig emballage, uden konserveringsmidler, færre kalorier - what's not to like?

Den nye gule gel på marken.png

 

Vores gel er Aloe Vera gel fra verdens førende Aloe vera producent. Frisk høstet ved håndkraft på Forevers egne plantager i Mexico og Den Dominikanske Republik. Med branchens førende forskere bag.  

Med 40 års erfaring som verdensleder inden for Aloe vera er det vel ikke så underligt, at Forever Living Products uden sammenligning kan levere verdens bedste Aloe vera produkter. Sådan har det været fra starten, og med de nye drikke - Forever Aloe Vera Gel, Forever Aloe Cranberry og Forever Aloe Peaches - går Forever skridtet længere og kan nu levere den absolut reneste og fineste originale Aloe vera drik.

Forever Aloe Vera Gel kommer med hele 99,7% indergel, uden sukker og helt uden konserveringsmidler. De sidste 0,3% er tilsat C-vitamin, som gør, at denne Aloe vera drik indeholder ekstra meget C-vitamin ud over det, der naturligt indgår i Aloe vera, og det giver dig et ekstra boost af velvære. Herunder kan du læse om, hvad C-vitamin er godt for. Sammen med de mange fordele, som Aloe veraen i sig selv står for, får du et helt suverænt produkt. 

Du kan bestille Forever Aloe Vera Gel i shoppen. Du kan se prisen på Aloe Vera Gel i shoppen, når du er logget ind, eller på side 5 i produktkataloget KLIK HER.

C-vitamin bidrager til: 

 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tandkød.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.
 • Normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tænder.
 • Normalt energistofskifte.
 • Nervesystemets normale funktion.
 • Normal psykologisk funktion.
 • Immunsystemets normale funktion.
 • At beskytte cellerne mod oxidativ stress.
 • At mindske træthed og udmattelse.
 • At gendanne den reducerede form af E-vitamin.
 • C-vitamin øger optagelsen af jern.


Forever Aloe Vera Gel og Forever Berry Nectar i ny og forbedret udgave

2018-05-02
Forever Products

Forevers elskede drikkegeler er blevet opgraderet, smager nu bedre og fås nu i praktisk og miljøvenlig Tetrapak-emballage

thumb_479107__internal-image-100.jpeg

Forevers 40-års jubilæum, der netop er blevet fejret ved firmaets årlige Global Rally i Dallas, Texas, fejres nu i Danmark med lanceringen af vores Aloe vera-drikke med ny opskrift – med C-vitamin og for den gule Gels vedkommende med endnu mere af vores dejlige Aloe vera – men helt uden farvestoffer og konserveringsmidler. Og desuden med endnu bedre smag og pakket i ny, miljøvenlig Tetrapak-emballage. 

Du får:

• håndhøstet, kvalitetscertificeret Aloe vera med af høj kvalitet

• C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion

• et naturligt sødet produkt uden farvestoffer og konserveringsmidler

• praktisk, miljøvenlig og genanvendelig Tetra Pak-emballage

Du kan se prisen på Aloe Vera drikkene i shoppen, når du er logget ind, eller på side 5 i produktkataloget - KLIK HER.

Du finder allerede nu Forever Aloe Vera Gel og Forever Berry Nectar i shoppen i kategorien Drinks. Forever Aloe Peaches kommer snart. Læs mere om de nye drikkegeler HER.

 

 

 Gentleman's Pride er den bedste aftershave til manden, der ønsker at passe godt på sin hud

2018-03-16
Forever Products

Hører du til de kræsne, går du ikke fejl af denne aftershave lotion med beroligende og genfugtende ingredienser og en dejlig, maskulin duft

IMG_3035.jpg

 

Hvorfor er det vigtigt med en god aftershave lotion?

Når du barberer dig, kan der opstå tørhed og hudirritation. Ofte indeholder produkter til barbering stærke stoffer, der går ind og forstyrrer hudens naturlige balance både mht. fugt og fedt. De såkaldte lipider, som er fedtlignende stoffer, der sidder i overhuden, reduceres, og så er det vigtigt, at huden genfugtes, blødgøres og ikke mindst beroliges. Lipiderne er nemlig vigtige for at bevare hudens spændstighed og friske udseende.

Aloe Shave og Gentleman's Pride med plejende ingredienser

Vil man gerne undgå gener på huden fra barbering, kan jeg anbefale Forevers Aloe Shave, - en barbergelé, som i øvrigt er velegnet til både kvinder og mænd. 

Efter barberingen er det godt for manden at pleje den følsomme ansigtshud med Gentleman's Pride. Det er et klassisk produkt i Forever-sortimentet, som er elsket af mange. Gentleman's Pride indeholder vores egen hudplejende Aloe vera, blødgørende agurkeekstrakt samt beroligende og beskyttende rosmarin og allantoin. I naturen findes allantoin eksempelvis i planten kulsukker.

PRIS? Du kan se prisen, når du er logget ind i shoppen, eller du kan se den i produktkataloget på side 29. KLIK HER.

Du finder Gentleman's Pride i shoppen under Hudpleje. Opret kundelogin til shoppen her

 

 Er Forever Aloe Vera Gel økologisk?

2018-02-27
Forever Products

Forevers Aloe vera drikke geler er de fineste i verden. Det er de af mange årsager. Derfor er det et helt naturligt spørgsmål at stille.

Aloe mark m. arbejder.png

 

I 40 år har Forever anvendt de bedste ingredienser, som naturen kan tilbyde, og benyttet sig af de seneste videnskabelige fremskridt for at fremstille wellness og beauty produkter til mennesker i hele verden, som ønsker en livsstil i balance.

Hovedingrediensen i rigtig mange af Forevers produkter er Aloe vera. Men ikke en hvilken som helst Aloe vera. Da vi hos Forever elsker Aloe vera, så behandles de 50 millioner Aloe vera-planter, som gror på Forevers egne plantager i Texas og Den Dominikanske Republik lidt anderledes, end de fleste andre producenter gør.

Forevers Aloe vera såes og høstes med håndkraft, og den friske Aloe vera-gel skilles fra skallen, inden gelen forsigtigt stabiliseres i en speciel og patenteret proces, der kaldes frisk stabilisering, og som Forever har patent på. Alt dette foregår inden for nogle få timer efter høsten for at give dig den fineste Aloe vera-gel i verden.

Bæredygtig og hensynsfuld

Der dyrkes med vekseldrift på markerne, og der ukrudtbekæmpes og gødes naturligt ved hjælp af geder, der går frit rundt på markerne. Gederne spiser ikke Aloe vera planterne, men elsker ukrudtet og efterlader naturlig gødning. Der komposteres også med skrællen fra Aloe vera-planterne, da det kun er den inderste filet, som indeholder den potente, næringsrige Aloe vera, der anvendes hos Forever i produktionen.

Forevers produkter er således dyrket efter de fineste principper, men for at blive kaldt økologiske og få økologimærkning i Danmark, skal de gennem det danske økologi-godkendelsesapparat, og da Forever er i 169 lande verden over, der har meget forskellige regler vedr. økologi, så har Forever valgt at undlade at markedsføre Vores Aloe vera og produkterne som økologiske. Det vil blot fordyre produkterne for forbrugeren i sidste ende, såfremt produkterne skal økologi-mærkes i alle lande.

Kundetilfredshedsgaranti

Hvor om alting er, så dyrkes og produceres efter bedste forretningsetik, så alle kan være helt trygge ved produkterne. Forever tester ikke sine produkter på dyr, og mange af produkterne har Kosher-, Halal- og Islamic Society-mærkning. Forever er så sikre på sine produkter, at der tilbydes 90 dages ubetinget kundetilfredshedsgaranti. Produkterne har hjulpet millioner af mennesker verden over i 40 år, og det vil fortsætte fremover. Det ændres ikke af, om produkterne er økologimærket eller ej.

Du kan bestille de nye og forbedrede Aloe vera drikke - Forever Aloe Vera Gel, Forever Aloe Berry Nectar og Forever Aloe Peaches - i shoppen.smoothing exfoliator og awakening eye cream fuldender Targeted Skin Care serien

2018-02-16
Forever Products

Nye yndlingsprodukter: smoothing exfoliator og awakening eye cream fra Forevers nye serie Targeted Skin Care - målrettede hudplejeprodukter

IMG_3104.jpg

 

Vild med naturbaseret hudpleje?

Så skulle du kigge nærmere på disse to produkter i Targeted Skin Care serien: smoothing exfoliator og awakening eye cream. De gør Danmarks kvinder og mænd endnu skønnere på den mest avancerede, men samtidig naturlige måde, der er tilgængelig inden for moderne hudpleje. Disse produkter er fyldt med effektive og fantastiske ingredienser fra naturen til dig.

smoothing exfoliator er en effektiv og samtidig skånsom eksfoliator, der hjælper huden med at fjerne døde hudceller og give plads til nye. Den renser, plejer, fugter, blødgør og efterlader huden med en glattere og friskere fornemmelse. Indeholder blandt andet Aloe vera, papain fra papaya, bromelain fra ananas, bambus og jojobaperler.

Til den følsomme hud omkring øjnene har vi awakening eye cream, der indeholder masser af effektive, fugtgivende og plejende ingredienser. Blandt andet fire forskellige peptidkæder, hydrolyseret collagen, rødbedeekstrakt, jojobaolie og naturligvis vores egen Aloe vera. Awakening eye cream kan bevirke, at oplevelsen af mørke rande og fine linjer reduceres, og at huden opleves mere ungdommelig og silkeblød.

De fem produkter i den målrettede hudplejeserie, der foruden de to oven for nævnte produkter inkluderer protecting day lotion SPF20, balancing toner og aloe activator - supplerer på bedste vis det revolutionerende anti-age hudpleje program infinite by Forever™, men kan naturligvis også anvendes sammen med dine andre hudplejefavoritter. Basen i alle produkterne er naturligvis verdens fineste Aloe vera.  

PRIS? Du kan se prisen, når du er logget ind i shoppen, eller du kan se den i produktkataloget på side 22-23. KLIK HER.

Du finder smoothing exfoliator og awakening eye cream i shoppen under Hudpleje. Opret kundelogin til shoppen her

#targetedskincare #naturlighudpleje

 

 At være Independent Forever Business Owner er et drømmejob med udfordringer

2018-02-11
Inspiration

At være selvstændig Forever forhandler og arbejde hjemmefra er et drømmejob, men der er også tidspunkter med tvivl og skuffelser på vejen.

if_you_want_to_make_your_dreams_come_true_the_first_thing_to_do_is_wakeup.jpg

 

En Forever-forhandleraftale kan blive dit køretøj, der fører dig til din drøm. Uanset om det er materielle goder, du drømmer om, rejser til eksotiske steder, mere tid til din familie og dig selv, eller måske at hjælpe andre økonomisk. Eller noget helt andet, der kræver tid, overskud og penge. Sågar bedre velvære og helbred vil være en gevinst, du kan tage med dig på vejen. 

Det kommer ikke af sig selv

En Forever-forhandleraftale er dog ikke som en Lottokupon. Der skal arbejdes, hvis du skal nå nogen vegne. Du står kun til regnskab for dig selv, og du bestemmer selv, hvad du vil, men præcis som det er i enhver anden seriøs virksomhed, der ønsker resultater, skal der sættes mål og lægges planer. Alt det får du masser af hjælp til, så er det uvant for dig, så skal du ikke blive afskrækket af det. Forvent at du skal bruge 100 timer på oplæring/uddannelse over tid. Hvor hurtigt det skal foregå, er 100% op til dig.

Er du seriøs, villig til at lære, ikke bange for at tage fat og villig til at lægge nogle timer i det, så kan du få en rigtig god ekstra indkomst, som over tid kan blive din fuldtidsindkomst, som det er for mig. Med mulighed for ekstra goder i form af spændende rejser, ekstra bonus til fx bil og overskudsdeling.

Du kan arbejde hjemmefra, når du har mulighed for det, og du er din egen chef. Du vælger også selv, hvem du vil arbejde sammen med. Ingen bestemmer over dig, men der er altid nogen, der gerne vil hjælpe dig. Det er sjovt at arbejde med Forever. Produkterne og virksomheden er verdens bedste. Så er det sagt! Du vil møde mange, mange søde mennesker, både kolleger og kunder. Og du vil få helt fantastiske oplevelser, som du ikke vil kunne få andre steder.

Men der er et men...

Og jeg synes, at det er fair, at du ved det på forhånd. Jeg giver ingen falske løfter om lutter lysegrønne enge! Der vil nemlig også komme dage især i starten, hvor det er træls på godt jysk. Der vil være dage, hvor du tænker på, om det er det hele værd, og dage, hvor du er lige ved at give op. 

Du vil nemlig møde mennesker på din vej, som vil forsøge at stoppe dig i at få succes med din Forever-forretning. Mennesker, som ikke forstår vores forretningskoncept network marketing - eller team marketing, som vi kalder det hos Forever.

På trods af at Forever er en AAA-rated virksomhed, har eksisteret i nu 40 år (start 1978) og har kontorer i 170 lande verden over, og en omsætning på over 20 mia. kroner. Og på trods af at network marketing er en anerkendt forretningsform, der prises af nogle af verdens største eksperter inden for erhvervsanalystik.

På trods af det vil du møde mennesker, som rynker på næsen og taler nedsættende om dit valg, fordi de forveksler vores forretningsform network marketing med "sådan noget pyramide-noget". De kender ikke Forevers markedsplan og ved ikke, hvad der er op og ned. De har formentlig deres "viden" fra andre eller har set noget i fjernsynet om nogle virksomheder, der har benyttet MLM (dvs. multilevel marketing = et udtryk, der benyttes af/om nogle network marketing virksomheder), og som har drevet pyramidespil, som er ulovligt. Og som i mangel på indsigt tænker de, at så er alle virksomheder, der arbejder med en eller anden form for MLM kun ude på at snyde, og det er altid dem "i toppen", der scorer kassen.  

Du vil møde mennesker, som er fordomsfulde og negative på et i den grad forkert grundlag, frem for at være opmuntrende, interesserede og positive, som man normalt ellers oplever, hvis man fx starter i et nyt lønjob. Det giver altid masser af likes på sociale medier at starte i nyt job.

Måske vil du endda møde sådanne mennesker blandt dine nærmeste. Hvis du poster, at du er startet som Independent Forever Business Owner, vil du næppe få en masse likes. For mange mennesker forstår simpelthen ikke, at det at starte som selvstændig i network marketing er en langt større og mere beundringsværdi bedrift, end at starte i et nyt lønjob. Det er at tage ansvar for sit eget liv og arbejde for sin egen drøm, frem for en anden persons drøm.

Husk at Janteloven har sit udspring i Danmark, hvor den desværre trives i bedste velgående den dag i dag. 

Hvor vidt du er i stand til at ryste det af dig eller ej, vil være afgørende for, om du får succes eller ej med Forever. Tænker du allerede nu, at du bare ikke vil kunne klare, hvis ikke alle klapper i hænderne over, at du er startet som Forever forhandler, så er det nok forkert branche for dig.

Mit råd til dig, der kommer i tvivl: Søg viden de rigtige steder

Tal med personer, som VED, hvad de snakker om - ikke folk, som blot TROR, de ved en masse. Som har læst noget i avisen eller på nettet. Som har hørt noget fra en onkel. Tal med folk, som kender Forever og network marketing godt. Mennesker, som selv har stået, hvor du står i dag. Og som har opnået succes. Bliv ved med at stille spørgsmål, til du føler dig helt tryg.

Du skal også vide, at det spås af førende erhvervsanalytikere, at inden for 10 år, så vil hver 4. person i Danmark være engageret med et eller andet network marketing firma. Forever er førende network marketing virksomhed i Skandinavien.

Er du smart, så vælger du Forever nu!

Vi bruger en sætning om at arbejde med network marketing, som jeg synes beskriver vores mulighed rigtigt fint. Den lyder sådan her:

Arbejd som ingen andre vil drømme om i 3-5 år, så kan du resten af livet leve, som alle andre drømmer om.

Tænk over det!

Er du parat til at give dine drømme en chance for at blive til virkelighed eller foretrækker du at fortsætte dit arbejdsliv, som det er i dag?

Husk på (med mindre du vinder i Lotto): Hvis du gør det, du altid har gjort, så vil du få præcis det samme, som du altid har fået. 

Start som Independent Forever Business Owner

Den Forever forhandler, der registerer dig, bliver din sponsor (dvs. primære vejleder og samarbejdspartner). Har du ikke i forvejen kontakt med en Forever forhandler, som du ønsker skal være din sponsor, er du velkommen til at kontakte mig (Lili Fisker 23 30 71 99), så jeg bliver din sponsor. Jeg har over 15 års erfaring, er Senior Manager og arbejder fuldtids med Forever som teamleader. Jeg hjælper dig gerne med at blive registreret og komme rigtigt godt fra start. Jeg hjælper nye forhandlere godt igang over hele landet, ja sågar i udlandet. 

Kontakt mig i dag via email info@aloevera4ever.dk (husk at oplyse fulde navn, mobilnr. og by samt bedste træffetidspunkt, så ringer jeg dig op) - eller allerbedst på telefon 23 30 71 99 og få en fuld forretningspræsentation. Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis.

Vær klar på en indledende telefonisk samtale, så vi kan afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 

LÆS HER HVORDAN DU KOMMER IGANG SOM FORHANDLER

#arbejdhjemmefra #blivforhandler

 Hvordan kommer man igang som Forever forhandler?

2018-02-10
Inspiration

Måske overvejer du at starte som forhandler hos Forever. Her kan du læse, hvordan du gør.

Forever video aloeveraforever.dk.jpg

 

Du er kun en enkelt beslutning fra at starte som selvstændig Forever forhandler, men du ved ikke lige, hvordan du griber det hele an. Fortvivl ikke - du får nemlig...

Gratis oplæring og vidensdeling fra dine vejledere

Du vil få al den hjælp, du ønsker, fra din sponsor og øvrige vejledere (uplines), helt gratis for dig. Dine vejledere bliver nemlig betalt direkte fra Forever for at supportere dig. Det sker i form af en bonus, der modsvarer en lille procentdel af den omsætning, der genereres i din forretning. Der er aldrig penge mellem dig og din sponsor/uplines. Dine uplines er kun interesserede i, at du får fremgang, og derfor er det helt naturligt, at de vil hjælpe dig godt på vej. Har du ingen omsætning i din forretning, er der nemlig heller ingen bonus til dine vejledere. Afregningen skal du aldrig spekulere på, for det styres af Forever og går helt automatisk. 

Du tjener altid mest på dit eget arbejde

Fra du er blevet Assistant Supervisor (trin 2), som du bliver allerede efter din første ordre (2 CC), er du altid den, der tjener mest i din forretning. Jo større omsætning, jo større indkomst. Dine vejledere får kun en lille procentdel som godtgørelse for at stå til rådighed for dig med vejledning og support. En procentdel, der i øvrigt bliver mindre og mindre, jo mere kompetent, du selv bliver, og din egen fortjeneste bliver større og større, efterhånden som du bliver mere kompetent og din forretning vokser. Et meget fair system, ikke sandt?

Hvis din sponsor eller upline har større indkomst, end du har, så er det, fordi vedkommende har en større omsætning i sin forretning, end du har i din. Du kan sagtens "overhale" en upline i indkomst, hvis du er flittigere. Det ses meget ofte. 

Din sponsor og upline

Din sponsor er den person, der registrerer dig som forhandler - eller som det korrekt hedder: Independent Forever Business Owner, deraf forkortelsen FBO. Det er naturligvis en fordel for dig, at din sponsor er en person, der selv arbejder seriøst med forretningen, så du kan få en god oplæring, da din sponsor er din primære vejleder. Er din sponsor selv ny og uerfaren i Forever, skal du blot sikre dig, at din sponsor har en erfaren upline - oftest vil det være en Manager (teamleder), som vil kunne hjælpe dig godt på vej.   

Bliv registreret som forhandler

Har du ikke i forvejen kontakt til en Forever forhandler, som du ønsker skal være din sponsor, er du velkommen til at kontakte mig (Lili Fisker 23 30 71 99), så jeg bliver din sponsor. Jeg har over 15 års erfaring, er Senior Manager og arbejder fuldtids med Forever som teamleader. Jeg hjælper dig gerne med at blive registreret og komme rigtigt godt fra start. Jeg hjælper nye forhandlere godt igang over hele landet, ja sågar i udlandet. 

 

Kontakt mig i dag via email info@aloevera4ever.dk (husk at oplyse fulde navn, mobilnr. og by samt bedste træffetidspunkt, så ringer jeg dig op) - eller allerbedst på telefon 23 30 71 99 og få en fuld forretningspræsentation. Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis.

Vær klar på en indledende telefonisk samtale, så vi kan afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 

LÆS HER OM FORDELE OG ULEMPER VED AT VÆRE FOREVER BUSINESS OWNER

#arbejdhjemmefra #blivforhandler

 

 Start som Forever forhandler og arbejd for din egen drøm - ikke en andens.

2018-02-09
Inspiration

Hvad kræves der for at starte som selvstændig forhandler hos Forever Living?

fullsizeoutput_39b9.jpeg

 

Opstarten

Der er ganske få krav til dig, der ønsker at starte som Independent Forever Business Owner, som er den officielle betegnelse for at være selvstændig forhandler - eller networker om man vil - hos Forever.

Først og fremmest skal du være mindst 18 år, - der er ingen øvre aldersgrænse, og det er for både kvinder og mænd. Der er ingen krav om bestemte forkundskaber eller uddannelse, da du vil få al nødvendig oplæring, når du er startet. Det er en del af vores koncept i team marketing, at du får tilbudt oplæring/uddannelse gratis.

Det er en fordel for dig selv, hvis du er en positiv og smilende person, der er villig til at lære og til at prøve nye ting. Det er en fordel, hvis du er glad for tale med andre mennesker. Og det er en fordel, hvis du forstår engelsk rimeligt godt.

Selvfølgelig skal du have nogle produkter at arbejde med, når du starter op som Independent Forever Business Owner. Du kan ikke starte en wellness, fitness og beauty produktbaseret virksomhed op uden at have nogle produkter at vise frem og sælge. Og selvfølgelig skal du have produkter til eget brug. Du skal være indstillet på, at findes en bestemt type produkt hos Forever, jamen så er det selvfølgelig Forevers produkt, du bruger. Ikke et tilsvarende fra en anden leverandør. Det ville være dybt useriøst at anbefale dine kunder, at de skal bruge fx vores hårshampoo, hvis du selv bruger en fra det lokale supermarked. Ikke?

Ikke krav om bestemt lagerbeholdning

Hvorfor skulle dine kunder købe nogle produkter af dig, som du ikke selv bruger i din dagligdag? Så du har selvfølgelig altid produkter hjemme til eget brug og demo. Men der er ikke krav om, at du skal have et stort lager af varer til videresalg.

Til at starte med har du kun få produkter på lager. Efterhånden kan du vælge at udbygge til fuldt sortiment og lidt flere produkter af hver af dine egne best sellers på hylden.

Top8 startpakke og flot velkomstgave

De fleste starter ud med et basis-sortiment af de bedst sælgende produkter, som vi kalder Top8. Forever har sammensat en såkaldt "startpakke" med de 8 mest solgte produkter fra sortimentet. Når du starter med at købe den ved din første ordre via dit forhandler-ID-nr., får du samtidig en flot gave fra Forever i form af markedsføringsmaterialer, produktkataloger, kvitteringsblok m.v., så du er klar til at sælge med det samme, du har varerne hjemme.

Vil du hellere starte ud med nogle andre produkter end netop Top8, så kan du frit selv sammensætte din første ordre.

Du bestiller på Forevers skandinaviske forhandlerside via dit ID-nr., som du får, når du bliver registreret som Independent Forever Business Owner, og du får din ordre tilsendt fra Forevers europæiske lager, der i øvrigt ligger i Holland. Der går som regel 3-4 hverdage fra bestilling, til du har varerne.

Når du har fået dine første produkter hjem, får du hjælp fra din sponsor - dvs. din primære vejleder - til at få de første kunder. Det sker oftest ved, at du inviterer venner, kolleger, naboer, familie osv. hjem til dig selv til en lancering, - omtrent som en reception - hvor din sponsor kommer og fortæller om virksomheden og produkterne, og salget til denne lancering er dit. Har du ikke mulighed for eller lyst til at holde en hjemmelancering, så findes der andre muligheder for at komme igang.

Start i dag!

Da vi hos Forever arbejder med team marketing, så bliver den Independent Forever Business Owner, der registerer dig, din sponsor (dvs. primære vejleder og samarbejdspartner). Har du ikke i forvejen kontakt med en FBO, som du ønsker som sponsor, er du meget velkommen til at kontakte mig (Lili Fisker 23 30 71 99), så jeg bliver din sponsor. Jeg har over 15 års erfaring i Forever, er Senior Manager og arbejder fuldtids med Forever som teamleader. Jeg hjælper dig gerne med at blive registreret Forever Business Owner og komme rigtigt godt fra start. Jeg hjælper nye forhandlere godt igang over hele landet, ja sågar i udlandet. 

Mere information? Kontakt mig i dag via email info@aloevera4ever.dk (husk at oplyse fulde navn, mobilnr. og by samt bedste træffetidspunkt, så ringer jeg dig op) - eller allerbedst på telefon 23 30 71 99 og få en fuld forretningspræsentation. Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis.

Vær klar på en indledende telefonisk samtale, så vi kan afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 

LÆS HER OM DEN FRIHED, DET GIVER, AT ARBEJDE HJEMMEFRA

#arbejdhjemmefra #blivforhandler

 Om at arbejde hjemmefra med Forever - eller hvor som helst fra - og leve af det

2018-02-08
Inspiration

Jeg nyder at arbejde hjemmefra. Og jeg nyder, at jeg kan arbejde hvor som helst fra i verden, når det passer mig. Frihed til at vælge!

fullsizeoutput_3359.jpeg

 

Når folk besøger mig på min og min families bopæl, hvor mit kontor, showroom og pakkerum udgør førstesalen, er der et bestemt spørgsmål, der ofte presser sig på.

"Kan man leve af at være selvstændig Forever forhandler?"

Ja, det kan man! Eller dvs. man kan leve af at være Independent Forever Business Owner, som er den korrekte betegnelse for mit virke.

Det gør jeg, og det gør mange andre, både i Danmark og rundt i verden. Og jo. Man kan få en rigtig god forretning.

Men ja - der er mange, der er "små-forhandlere", som måske får det til lige at løbe rundt, så eget forbrug er tjent hjem, eller tjener nogle få hundrede eller nogle få tusinde kroner om måneden. Og det er fint nok, for det er sådan, de selv har valgt, at det skal være. De fleste har nemlig flere andre ting, de prioriterer højere end deres Forever-forretning. Så længe Forever er 3. eller måske 4. prioritet hver gang, der skal tages et valg, om hvad ens tid skal bruges på, så bliver det IKKE en forretning, man kan leve af. Sådan ville det også være, hvis man havde startet enhver anden type virksomhed. Vil man bygge en forretning op med Forever, som man ønsker skal blive til mere end en hobby, så skal Forever tages seriøst og prioriteres som minimum på højde med ens andet arbejde. 

Der er også mange, der kun køber til "eget forbrug" og lidt til familie og nære venner, og slet ikke tænker på at gøre det til en business. Og det er også fuldt ud i orden. De tager ikke noget fra "os", der gerne vil forretning. Tværtimod så kan de bidrage til at sprede det positive budskab om vores produkter, så endnu flere får lyst at prøve dem.

Men uanset om der var en halv million hobbyforhandlere (det er der ikke!), så er der stadig basis for, at de, der arbejder seriøst med Forever, vil kunne få en god forretning, som de kan komme til at leve af på sigt, for hobbister kan der være lige så mange af det skal være, hvis de ikke betragter deres forretning som en virksomhed, der skal give et overskud, der gør en forskel. For der ville stadig være 5 millioner mennesker i Danmark, der har brug for forhandlere, de kan regne med også kan levere produkterne, når de løber tør.

Jeg har valgt at drive en forretning i lighed med andre selvstændige, der ønsker en forretning, der kører sundt og godt med et overskud, man kan leve af. Og jeg har gjort det med Forever uden at stifte gæld, som de fleste iværksættere i andre brancher er nødsaget til, når de starter op. Jeg har valgt at bygge min forretning op hjemmefra - i starten som en ekstra indkomst ved siden af mit arbejde, men efterhånden er indkomsten blevet så stor, at jeg kunne gå fuldtids med Forever.

Frihed til at vælge sin egen hverdag

At arbejde hjemmefra som Independent Forever Business Owner har givet mig friheden til at være dér for mine børn, når de skulle i skole om morgenen. Når de kom hjem om eftermiddagen. Jeg har aldrig haft en "barnets første sygedag". For jeg var jo hjemme. Ferie og fridage kan jeg tage, når det passer mig. Det giver mig i dag en frihed til at sove, til jeg vågner om morgenen. Af mig selv - ikke ved et vækkeur. Jeg går blot op af trappen, så er jeg "på arbejde". Jeg ELSKER min frihed.  

Kan DU få en god ekstra indkomst med Forever eller måske endda en god fuldtidsindkomst?

Det afhænger af din egen indstilling og indsats. Er du villig til at lære, hvad du skal gøre for at tjene penge med din Forever virksomhed, og er du villig til at gøre det arbejde, der er nødvendigt? Af og til vil du være nødt til at forlade din comfortzone.

Det er ikke et job, hvor du får en fast løn, uanset om du gør dig fortjent til det eller ej. Du er ikke timelønnet. 

Du er selvstændig og har startet din egen virksomhed, og tjener dermed kun penge, hvis der er indtjening/overskud i din virksomhed. Som i enhver anden selvstændig virksomhed.

Ingen økonomisk risiko

At starte selvstændig virksomhed i andre brancher er ofte dyrt og risikofyldt. Hos Forever er du i hvert fald sikker på, at du ikke taber penge. Forever giver nemlig et helt års tilbagekøbsgaranti, hvis det skulle vise sig, at det ikke er noget for dig alligevel at arbejde med Forever. Fortryder du, så kan de produkter, du har købt hjem - og ikke taget hul på eller solgt - returneres, såfremt du opsiger din forhandleraftale, og du får så 90% af beløbet retur, da 10% fratrækkes i administrationsgebyr.

Din risiko, hvis man overhovedet kan tale om en risiko, når det er i denne målestok, vil altså være 10% af det beløb, du har produkter på lager for. Lad os eksempelvis sige, at du indkøber for 4.000 kr. produkter, og ikke selv bruger eller sælger noget som helst. Så vil du maksimalt kunne "miste" 400 kr., hvis du returnerer det hele. Det svarer til en tur i byen eller en ny skjorte. Vil det være en "økonomisk risiko", du anser som overkommelig? 

Ingen binding

Aftalen kan opsiges fra dag til dag. Du har ingen faste omkostninger, ingen abonnementer, og du bestemmer til enhver tid selv, HVAD du ønsker at købe hjem. For du bliver din egen chef, og det vil altid være op til dig, hvornår og hvor meget du arbejder.

 

Mere information? Kontakt mig i dag via email info@aloevera4ever.dk (husk at oplyse fulde navn, mobilnr. og by samt bedste træffetidspunkt, så ringer jeg dig op) - eller allerbedst på telefon 23 30 71 99 og få en fuld forretningspræsentation. Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis.

Vær klar på en indledende telefonisk samtale, så vi kan afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 

LÆS HER HVORDAN JEG STARTEDE SOM FOREVER FORHANDLER

#arbejdhjemmefra #blivforhandlerBliv forhandler hos Forever og arbejd hjemmefra, når du har mulighed for det

2018-02-07
My Forever Journey Inspiration

Anbefal produkter og muligheder i dit netværk - supplér din nuværende indtægt med en ekstra indkomst som selvstændig Forever Business Owner

IMG_2761.jpg

 

En dag i april for 16 år siden fik jeg en opringning på mit daværende arbejde fra Grethe - en dame, jeg kun kendte som kunde i mit firma og aldrig havde mødtes med. Da hun præsenterede sig i telefonen, var min første tanke derfor naturligt nok, at hun ønskede at få udført noget arbejde af mit firma. Men det var ikke tilfældet. 

I stedet for spurgte hun mig, om jeg var interesseret i at høre nærmere om muligheden for at få en ekstra indkomst, som kunne passes sammen med, hvad jeg ellers lavede. Selvfølgelig sagde jeg ja tak til det, for det kunne da aldrig skade at høre om det. Hvem vil ikke gerne tjene flere penge? Jeg ville i hvert fald!

Grethe fortalte mig om muligheden for at blive forhandler hos Forever, men jeg kendte ikke noget som helst til network marketing eller til virksomheden, og jeg havde aldrig hørt om Aloe vera før, så mit svar blev, at jeg ville tænke over det. Derfor sluttede samtalen derved.

En ny mulighed

Heldigvis gav Grethe mig endnu en chance. I september kontaktede hun mig igen, og denne gang med en invitation til at mødes, idet Grethe kom til min naboby, og jeg kunne få en fuld forretningspræsentation. Jeg sagde ja tak til at mødes.

I bagklogskabens lys er de 4 måneder, der gik fra opringningen i april til mødet i september, det i mit liv, som jeg har fortrudt mest. At jeg var så dum, at jeg ikke undersøgte med det samme, hvad denne fantastiske mulighed kunne give mig! Tænk, hvad jeg kunne have nået på de 4 måneder - i stedet for bare at gå rundt og være skeptisk over for noget, jeg ikke anede noget som helst om? TUSIND TAK til Grethe, fordi hun ikke gav op! At beslutte mig for at prøve mulighederne med Forever af er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget i mit arbejdsliv. Det har bragt mig så meget mere, end hvad jeg kan forestille mig, et job som ansat - eller selvstændig for den sags skyld - i andre brancher kan. 

Så i dag er det bedste råd, jeg kan give dig, der overvejer at starte som forhandler hos Forever - BARE KOM IGANG - NU! Du har alt at vinde og absolut intet at miste - eller i hvert fald intet at miste, som er værd at holde på. 

What's not to like?

Du køber lækre, højkvalitets wellness, fitness og beauty produkter, som du erstatter med de produkter, du alligevel brugte i forvejen i din dagligdag. Du køber kun de ting, du selv ønsker. Du køber produkterne med rabat til dig selv. Du bliver oplært gratis. Og du tjener penge, hver gang du sælger produkter, og når du hjælper andre til at få en ekstra indkomst, hvis du også ønsker at bygge team. Jo dygtigere du bliver, jo flere penge tjener du. Ingen risiko. What's not to like?

Kontakt mig i dag via email info@aloevera4ever.dk (husk at oplyse fulde navn, mobilnr. og by samt bedste træffetidspunkt, så ringer jeg dig op) - eller allerbedst på telefon 23 30 71 99 og få en fuld forretningspræsentation. Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis.

Vær klar på en indledende telefonisk samtale, så vi kan afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 

 

LÆS HER OM HVILKEN FRIHED, DET GIVER, AT ARBEJDE HJEMMEFRA

 

#arbejdhjemmefra #blivforhandler

Distributor
Name
Mav open MAV