Collagen Complex, Firming Serum og Restoring Crème fås nu separat

2017-10-12
Forever Products

Med det bedste fra videnskaben og naturen har Forever skabt en innovativ anti-aging hudplejeserie: Infinite by Forever

Firming_Serum-XL.jpg
Restoring_Cre¦Çme-X2.jpg
Infinite_Firming_Complex-XL.jpg

 

De tre produkter Firming Serum, Restoring Crème og kosttilskuddet Collagen Complex i anti-aging hudplejeserien infinite by Forever kan nu købes separat.

Firming Serum er et meget kraftfuld anti-aging supplement til din dag- og natcreme. Du får en høj koncentration af aktive stoffer fra naturen, der tilfører ekstra meget fugt og reducerer synligt de fine linjer. Med indhold af Aloe vera, peptider, gærekstrakt, valleprotein, natriumhyaluronat og arginin plejes din hud optimalt. Firming Serum indeholder ikke parfume og sulfater.

Restoring Crème er en meget fugtgivende anti-aging creme med mere end 15 hudplejende, naturlige ingredienser, som Aloe vera, acai, granatæble, rødbedeekstrakt samt forskellige essentielle olier - heriblandt lavendelolie og basilikumolie, som er årsagen til den lidt specielle duft, cremen har, da der ikke er tilsat parfume eller andre duftgivere. Cremen udjævner hudfarve og tekstur og blødgør og fugter huden, så den får et mere ungdommeligt udseende. Cremen indeholder hverken parfume eller sulfater.

Collagen Complex er et moderne kosttilskud med kollagen, ceramider og cantaloupmelon. Vi ved jo, at skønhed ikke kun kommer udefra. Collagen Complex er med C-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse og som derved fremmer hudens normale funktion, samt biotin, der bidrager til at bevare normalt hår og normal hud. Med Collagen Complex får du fin hjælp til at fokusere på sund hud - indefra og ud.

Du finder alle produkter i shoppen i kategorien Personal Care.

 

 Vil du ligne en rynket sveske eller en spændstig blomme?

2017-10-10
Forever Products
Infinite by Forever aloestores.flp.com.jpg

 

Absolut den bedste hudplejeserie, for ikke at tale om anti-aging hudpleje serie, jeg nogensinde har prøvet. Den er let og utrolig behagelig at påføre. Hver en krone værd - eller lad mig sige det  på en anden måde: Meget mere værd! 

Produkterne er duftfri - eller dvs. Restoring Crème har en meget diskret duft af de aktive ingredienser, der indgår. Bl.a. lavendelolie og basilikumolie giver en karakterisk, svag duft, som blot viser, at det er naturlige ingredienser, der er anvendt. I love it!

Firming Serum SKAL bare prøves! Den absorberes lynhurtigt, fedter ikke og man fornemmer, at den virkelig arbejder for dig. 

Collagen Complex bidrager indefra - et unikt kosttilskud, der er udviklet specifikt med henblik på at give en spændstigere og mere ungdommelig udseende hud. 

Serien sælges i et sæt Infinite by Forever. Se pris og bestil i shoppen i kategorien Personal Care.Lån en taske med demoprodukter

2017-09-25
Forever Products
Demokurv aloeveraforever.dk.jpg

 

Har du kun prøvet nogle få af Forevers produkter, så skulle du unde dig selv at prøve nogle flere.  For hvis du er glad for et eller flere produkter, tror du så ikke, at det er sandsynligt, at der er mange flere af Forevers sortiment inden for wellness, fitness og beauty, der kunne tænkes at være lige så gode?

Og prøve produkterne - det kan du faktisk gøre helt gratis, idet mange forhandlere rundt i landet tilbyder såkaldte lånetasker med 5-8 forskellige demoprodukter, som du får lov at prøve i 3 dage hjemme hos dig selv i ro og mag. Det eneste, du til gengæld skal gøre, er at give din ærlige feedback på, hvad du synes om produkterne. Får du lyst at købe nogle produkter, er det godt, men der er ingen købsforpligtelse. Vi vil bare rigtig gerne, at mange prøver nogle flere af vores skønne produkter.

Du kan læse mere om, hvordan det foregår i praksis på foreverfitgruppen.dk under fanebladet DEMOTASKER, hvor du også finder en liste over de forhandlere, der tilbyder lånetasker.  Bor du i Holstebro og omegn, kan du låne en demotaske hos mig på Skovbakken 9, 7500 Holstebro. Kontakt mig via mobil: 23 30 71 99 eller info@aloevera4ever.dk

 

 Aloe Lips for bløde kys

2017-09-22
Forever Products
aloe_lips_cut.jpg
022-E_AloeLips-c-2013.jpg

 

Et af de absolut mest populære produkter fra Forever Living er Aloe Lips. Og det er ikke så sært, for det er den bedste læbepomade, der findes. Til børn såvel som voksne. Den dufter og smager skønt og den er helt uden vand, og med blødgørende Jojoba olie. Beroliger, plejer og beskytter dine læber bedre end nogen anden læbepleje mod vind og vejr.

Se aktuel pris i webshoppen. Få kundelogin til webshoppen

Prøv også Aloe Lips til:

• Tørre neglebånd

• Myggestik

• Små snitsår

• Under næsen, hvis næsen løber og huden er rød

• Under eller over læbestift

• Som læbeglans

• Til at pudse sko med (!), hvis du ikke har pudsemiddel

 

En æske indeholder 12 stk. Aloe Lips. Så hvorfor ikke bestille en hel æske, så har du til hele familien, til lommen, til tasken og på jobbet?

 Forever Ultra smoothie med jordbær og banan

2017-09-21
Inspiration
Skærmbillede 2017-09-21 kl. 12.17.00.png

 

Er du ved at være en smule træt af din Forever Ultra shake blot med vand eller mælk og Ultra pulveret, så tænk "smoothie" i stedet for. Så vil du se helt anderledes på dine måltider med Ultra igen, fordi de kan varieres på så mange måder alt efter, hvad du har af frugt og bær, og du kan oven i købet tilsætte krydderier og grøntsager, hvis du synes om det.

Find Forever Ultra Vanilla og Forever Ultra Chocolate proteinpulver i shoppen i produktkategorien Weight Management.

Prøv fx denne Forever Ultra Vanilla smoothie med banan og jordbær.  

 

Opskrift:

1 dl græsk yoghurt

1/2 moden banan

2 dl friske jordbær

1/2 tsk vanillesukker

1 scoop Forever Ultra Vanilla

Isterninger efter ønske

 

Se hvordan du laver jordbær og banan smoothien på denne video: https://youtu.be/PUtRYRjcV4I

 

 

 Raw Food Choco Proteinbarer

2017-07-07
Inspiration

Hjemmelavet, sundt og lidt syndigt til en regnvejrsdag - nydes i små mængder!

Raw food barer aloeveraforever.dk.png

 

En opskrift til dig, der er færdig med C9, - måske i gang med F15 - og som gerne vil fortsætte den sunde livsstil, men også gerne vil have en sød godbid fra tid til anden.

Det du skal bruge:
(hvis du kan få fat i økologiske råvarer, så vælg det)

150 gr friske dadler
40 gr mandler
50 gr saftige, tørrede abrikoser
2 spsk ristede kokosflager
1 måleske Forever Ultra Chocolate (kan erstattes af Forever Ultra Vanilla)
1 spsk kakao (2 spsk kakao, hvis du bruger Ultra Vanilla)
1 spsk smagsneutral kokosolie
1 spsk frysetørrede hindbær + lidt til pynt

Fremgangsmåde:
Tag stenene ud af de friske dadler. Blend dadler, abrikoser, mandler og kokosflager – groft eller finere, som du nu foretrækker konsistensen - i en foodprocessor eller blender. Tilsæt derefter kokosolien, Ultra Chocolate pulver, kakao og blend lidt videre, indtil det er fordelt godt. Bland til sidst de frysetørrede hindbær i. Når du har en sammenhængende masse, former du massen til en firkant på et stykke bagepapir og trykker den flad med et andet stykke bagepapir til ønsket tykkelse, for derefter at forme den med det overskydende papir der ligger uden om til en firkant. Kan med fordel gøres jævn ved at rulle et par gange frem og tilbage med en kagerulle oven på bagepapiret. Drys til sidst med lidt frysetørrede hindbær.
Stil barerne i fryseren en times tid. Når de er kølet ned, tages de ud og skæres i ønskede størrelser. Herefter sættes de i fryseren igen for at holde formen til kort før, de skal spises.

Har du ikke Forever Ultra hjemme, kan du selvfølgelig bestille det i shoppen på aloeveraforever.dkForever Move - klar, parat, start!

2017-06-23
Inspiration

Må jo ud og røre mig engang imellem. I morges blev det til en lille løbetur. Og så er det da dejligt at have udstyret i orden, og at lemmerne fungerer, som de helst skal.

Det her er mine yndlings løbesokker. Det er vel ikke så sært? 

 Forever Move - on the move

2017-06-21
Inspiration

FOREVER MOVE - JA TAK!

Forever Move tastatur aloeveraforever.dk.jpg

 

Ikke at jeg er fanatisk som sportsudøver. Det var synd at sige. Mit arbejde er heller ikke fysisk hårdt som sådan. Dvs. lidt øm i nakken bliver man jo nok ofte af at sidde en del timer om dagen foran computeren. Når det kommer til motion, så holder jeg faktisk mest af at lade mine fingre løbe hen over tastaturet, men det kan jo også give gener. Jeg kan godt lide en hyggelig spadseretur, og det er fint nok med en løbetur ind imellem. Min mand er mest til golf, og det skal han da have lov til. 

Det er dejligt at være rask og rørig, og det vil vi begge gerne blive ved at være længst muligt. Derfor sørger vi da også for at supplere vores kost med de allerbedste kosttilskud, som vi føler giver os en god balance. Det seneste skud på stammen fra Forever, nemlig Forever Move, har vi osse taget til os. Jeg vil nemlig gerne - forhåbentlig i mange år fremover - fortsat kunne lade mine fingre løbe frit hen over tastaturet, og min mand vil gerne fortsætte med at spille golf.

Forever Move er for dig, der godt kan lide at være aktiv, og som holder af at bevæge dig frit. Ung som ældre. Det være sig i din sport, på dit arbejde eller i din hverdag med alskens aktive gøremål - madlavning, rengøring, havearbejde, fritidssysler - ja helt enkelt blot i dit liv. 

Hvordan kan du bedst lide at bevæge dig? 

 

 

Du finder Forever Move i shoppen i kategorien Nutritional.

Distributor
Name
Mav open MAV