Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 

Kontakt mig

Lili Fisker
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: Aloe Vera Forever DKMobil: 23307199 Skovbakken 9
7500 Holstebro
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Aloe Vera Forever DK v/Independent Forever Business Owner - Senior Manager Lili Fisker.

Independent Forever Business Owner siden 2. oktober 2002.
55 år, gift med Hans, mor til Frida på 22 og Bjarke på 20 år.

Jeg er uddannet i reklamebranchen og startede min egen reklamevirksomhed i 1995, da jeg ønskede at blive min egen chef og gå ned i tid (fra 60 timer til 37 timer!), så jeg kunne få tid til at blive mor. Det gik også fint, men det er klart, at min indkomst ikke var den samme, som da jeg arbejdede 60 timer om ugen som ansat.

I 2002 blev jeg kontaktet af en reklamekunde, som præsenterede Forever for mig som en ekstra indkomst-mulighed. Jeg valgte at gribe denne fantastiske mulighed for at få suppleret min indkomst på en spændende og hyggelig måde i min fritid, hvor jeg kunne arbejde hjemmefra med unikke, højkvalitetsprodukter og søde kolleger, og samtidig forbedre min families sundhed og velvære, og det har jeg aldrig fortrudt et eneste sekund. I dag er Forever mit fuldtidsvirke, og min indkomst er højere, end den nogensinde var, da jeg arbejdede med min reklamevirksomhed.

Kunne du tænke dig at få en ekstra indkomst, og måske på sigt en uafhængig indkomst, så ring til mig og lad os tage en snak om mulighederne eller send en mail. 

Spørgsmål? Kontakt venligst:

Aloe Vera Forever DK
v/Independent Forever Business Owner

Senior Manager Lili Fisker
Skovbakken 9, DK-7500 Holstebro
Tlf.: 23 30 71 99
Træffes bedst: Alle ugens dage 9.00 - 18.00
Email: info@aloeveraforever.dk

CVR-/SE-nr.: 18261790


----

Om Aloe Vera Forever DK

Aloe Vera Forever DK v/Lili Fisker er Independent Forever Business Owner (FBO) og forhandler hele det i Danmark tilgængelige produktsortiment fra verdens førende aloe vera producent, Forever Living Products - herunder drikkegeler, kosttilskud, hud- og kropsplejeprodukter, produkter til personlig hygiejne og hårpleje samt kosmetik.

Produkterne kan bestilles pr. telefon 23 30 71 99, via info@aloeveraforever.dk, ved produktlanceringer, wellness & beauty workshops, polterabend osv. og selvfølgelig hos Aloe Vera Forever DK på Skovbakken 9, 7500 Holstebro.

Booking af produktaften og wellness & beauty workshop på tlf. 23 30 71 99. Se også beautyforever.dk

Herudover formidles Forever Business Owner aftaler i mere end 160 lande i verden.

Se produktkatalog med priser her

Tekst og opsætning i denne tekstspalte: 
© Aloe Vera Forever DK 2016

 

Få en Forever Business Owner aftale

I denne video fortæller Independent Forever Business Owner og Senior manager Lili Fisker om Forever og muligheden for at blive Independent Forever Business Owner.


Vil du vide mere eller er du bare klar til at få en FBO-aftale med det samme, så kontakt Lili Fisker på tlf. 23 30 71 99 eller info@aloevera4ever.dk Sponsor ID-nr. 460000027832